na krizovatku pridu naraz tri auta. cervene, zlte a modre.cervene odbocuje dolava. modre tiez dolava. zlte ide rovno. v akom poradi prejdu krizovatku a pre
1. Ak tam nie su ziadne znacku tak zlta, cervena, modra. Bez znacie pravidlo pravej ruky nech ide kto chce kam chce.
2. Poriadne podla dohody. V zakone je jasne napisane, ze vodici sa musia na mieste dohodnut. Tazko sa to asi chape, ale je to tak. Vacsinou to v praxi skonci tak, ze kto prv pride ten prv ide. Alebo kto ma vacsie faro, ten prv ide a kto sa prv pohne tak od neho pustaju zase podla pravidla pravej ruky.
Krizovatka c1. : ako prve vojde modre do krizovatky a umozni zltemu odbocit (pravidlo odbocovania vlavo)...potom modre dokonci odbocovanie a ako posledne prejde cervene.
Krizovatka c2. :vodici sa musia dohodnut...ALE takato situacia nikdy realne nenastane
Hm s tou jednotkou som si isty nebol, ale nezda sa mi to s tym pravodlom odbocovania vlavo .. to by sa uplatnilo podla mna keby bola hlavna a vedlajsia cesta .. takto to musi ist podla mna pravidlom pravej ruky nech odbocuju akokolvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2. Poriadne podla dohody. V zakone je jasne napisane, ze vodici sa musia na mieste dohodnut. Tazko sa to asi chape, ale je to tak. Vacsinou to v praxi skonci tak, ze kto prv pride ten prv ide. Alebo kto ma vacsie faro, ten prv ide a kto sa prv pohne tak od neho pustaju zase podla pravidla pravej ruky.
kolkate v poradi pojde to auto v kuzku?
Krizovatka c2. :vodici sa musia dohodnut...ALE takato situacia nikdy realne nenastane
Hm s tou jednotkou som si isty nebol, ale nezda sa mi to s tym pravodlom odbocovania vlavo .. to by sa uplatnilo podla mna keby bola hlavna a vedlajsia cesta .. takto to musi ist podla mna pravidlom pravej ruky nech odbocuju akokolvek.
Ano to mas pravdu. Suhlasim zarucene. Dakujem za vysvetlenie.
2: dohoda
nie je o com