ja, keď som bola ešte úplne malá (možno 1 a pol roka) tak som vždy presne 2:22 začala strašne revať a vrieskať a mala som zlé sny. Potom naši spravili veľa opatrení, čo im niekto poradil, takže nevieme presne ako to prestalo... Ale prešli mi po chrbte zimomriavky, keď som si uvedomila, že bývame v byte číslo 22
A potom som ešte vždy vravela, že som Edith Piaf ale úplne vážne. A že som vrabček (piaf = vrabec, čo som nemohla tušiť) a tak...
A zaujíma ma, či aj vy ste nejaké podivuhodné, alebo strašidelné veci robili
toho bolo našťastie som mala krásne detstvo, takže o super kreatívne zážitky núdza nie je.. dúfam,že keď budem mať dietky, tak aj tie budú také aspoň trošičku
ale také u nás v rodine obľúbené, veľa detí má problém naučiť sa na nočník, no mne pridali k nočníku malý stolík, takže si malá Laura mohla popri tom kresliť alebo "čítať", takže sa z toho stala moja obľúbená činnosť..aa ten stolík máme do dnes
Mám komplikované meno, čo sa výslovnosti týka, takže som si sama vymyslela formu na Javja = Laura, neviem ako to vzniklo, ale ujalo sa
@5 ja som lucnych konov chytala do zapalkovyh krabiciek a potom im robila "akvarko" zo zavaraninovej flase ach stare dobre casy
Ale inac nic take, len som bola strasny asocial..ked som sla po vonku s mamou a stretla som nejakeho kamosa zo skolky a tak tak ma vzdy zdravili ale ja som sa tvarila ze som ich v zivote nevidela a netusim kto to je
ako decko sa mi niekolko rokov 2x do roka presne v tie iste dni snivali 2 nocne mory a zo zaciatku som pocas toho ako sa mi snivali vraj mimo postele robil velmi divne kreacie a pri tom som vrieskal jak zmyslou zbaveny... mozno som to mal z toho, ze som ako 5 rocny s kamosmi raz vyvolaval satana
ja nwm ked som bol malý kreslil som autonehody aku ludia horia v autach.. alebo ked som mal elektronicky vlacik som si vystrihoval panacikov z paiera a hadzal ich pod vlak.. ale nwm ci to nerobili iny a ci to je alebo nieje dive
S bratom som upaľovala slimákov... vždy tak zasyčali :/
A... minule som našla obrázok, čo som očividne kreslila ako malé decko, na jednej strane bola smutná nevesta, na druhej veselá vdova, lebo aspoň zdedila peniaze, ráta sa to?
väčšinou som sa nemala s kým hrávať ked som bola menšia, tak som si predstavovala že mám niekoho a v izbe a rozprávala som sa s ním ale brala som na vedomie, že je to divné..len sa mi proste chcelo...z pohľadu iných to pôsobilo až strašidelne
Ja som bol uplne fascinovany ked som nasiel mrtve zvieratko, nabral som ho na lopatu dal do krabice od topanok a pochovaval som ich na poli za domom...a este som si z velkej kartonovej krabice vyrobil sarkofag pre mna ale ci som si donho lahal to uz nepamatam inak este asi ako 3 rocny som rad si sadal do kozuba bol som cely cierny a nasi ma hladali ze vraj dost dlho cize asi sa mi v tom kozube nieco zapacilo
A vlastne ešte mám niekde fotku, kde som k veľkej krabici postavila kríž z kociek, vliezla do krabice a zahádzala sa plyšákmi a tvárila sa, že som v hrobe
(moc mi to nevyšlo, keďže som sa do nej celá nevliezla a tak som bola sediaca mŕtvola
bol som prosto žiadané dieťa, v každom obchode som upratoval košíky, keď som sa prvý krát strihal som zbieral vlasy zo zeme, prosto jak chronická upratovačka som všetko upratoval (nehovoriac o tom, že v ptvom ročníku som bol bordeľár na ntú trhal som pavúkom nohy, tým záchodovým ale väčšinou to bolo tak, že som do nich len fúkol a zlomili sa :´(
a vždy som sa hral s takým hmyzom, obrúčkavcami, článkonožcami a neviem čím ešte a rád som sa bál! (len taký prosto, že som vyhľadával napäté situácie, miloval som kadejaké historky a mysteriozne veci, ale to doteraz vlastne
a ako som kreslil postavičky? bez rúk a hlavy čiže v podstate obrátené V a neskoršie som stále kreslil dementorov
ale nebol som čudák, celkom usmievavý chlapec ktorý ukradol tisíc korún zo šuflíka aby si mohol kúpiť HP nálepky, prosto ja som bol fakt milý!
Rada som sa doma schovávala. Každý večer naši pozerali telku, ja som si nechala pootvorene dvere z detskej kde som spala aj so sestrou na poschodovej posteli, počkala som kým zaspí nenápadne som priotvorila dvere, utekala do kuchyne, odtial som sa doplazila za dvere a po štvornožky som prišla k našim a pozerala som snimi telku.. toto bola moja každovečerná rutina.
začala som z ničoho nič chodiť po špičkách a nechcela som prestať, rodičia ma zobrali aj neurológovi mysleli si, že ma ťahajú šľachy alebo čo..a to som si iba tak blbla pár mesiacov a potom som prestala
ja som si nechávala po rukách chodiť veľkých pavúkov a spievala som im...a nakoniec som si ich druhou rukou vždy rozčapila na ruke chudákov ...(inak je to dosť divné pretože momentálne z pavúkov chytám hysáky
Ja som mala imaginárnych kamarátov smiley: jeden bol batman druhý superman a tretí bol vojak do ktorého som sa zaľúbila keď som pozerala televízne noviny
...a sem-tam ma prišiel pozrieť aj spiderman...
asi to bol nejaký komplex z toho že som vyrastala bez otca tak som si domýšľala že je niekto pri mne kto ma ochraňuje...
poznám jednu pani...čo sa venovala okultným veciam.. a keď jej zomrel manžel, tak pár dní po smrti sa jej 5 ročný vnuk s niekým rozprával, na otázku "s kým sa to rozprávaš?" odpovedal, že s dedom sranda, dúfam, že mu to nepovedia keď bude veľký, strašnú traumu by som mala na jeho mieste
raz som chcela vyskočiť z okna že umriem a budem ako duch lietať po meste, potom sa vrátim do svojho tela a pridem naspäť domov. akurat že prišla v tom momente domov mamka
mala som sesternicu, ktorá mi narozprávala že jedna pani čo býva sama, ( bola to moja suseda) že si zabila muža a ho zjedla, a ja som jej to veľmi dlho verila, strašne som sa tej ženy bála, keď ma pozývala na koláče, lebo som si myslela že v kuchyni bude mať zavárané fľaše z jeho orgánov.
a mala som imaginárnych kamarátov, asi dvoch, jeden chlapec, jedno dievča, asi 3 roky na to som zistila, že som si ich predstavovala ako dve deti, ktoré mala babka na nejakej foto zo školy keď bola ešte na ZŠ a že aj ten chlapec aj to dievčatko zomreli pri autonehode.
@obliviate Miera strašideľnosti tohto výjavu podľa mňa ešte dosť závisí od ruchov, ktoré idú v pozadí (*ruchy = nie hudba, ale iný zvuk zámerne vložený do projekcie). Každopádne si to viem predstaviť v horore alebo aspoň mysterióznom trilere.
iba som bola STRAŠNE háklivá na svoje školské veci, musela som ich mať pekne uložené a nik sa ich nesmel chytať a kontrolovala som stále tašku či je dobre uložená Ale to ma prešlo našťastie
Mama mi vravela, že som bola usmievavé dievčatko ... ale že ked som mala asi 4 alebo 5 rokov, tak že som sa uplne prestala smiat, nič ... začala som častejšie bývať sama...taky samotár a že ma asi rok nevidela vobec sa smiat...potom ma to prešlo zaujímalo by ma čím to bolo
@trishe jeeeeeee to som robila tiež a raz som bola chorá, tak som chodila kašľať do izby potom už sa mi nechcelo, tak som zakašľalal za dverami a bol mojim obývačkovým návštevám koniec
@agatik možno že si si pamätala na svoj minulý život... a nebola by si jediná veľa malých detí o sebe hovorí že sú neviem kto a nakoniec sa zistí že ľudia s tým menom niekedy dávno žili...
btw... Edith Piaf bola slávna francúzka speváčka šansonu...
@mimon123 ja viem, ktoto bol milujem jej hudbu... ale táto predstava ma dosť desí. o priznávam sa, že som nad tým už rozmýšľala. No ale veľmi tomu neverím
@agatik ja osobne verím.... dokonca sa to dá aj zistiť ak by si vyhľadala nejakého parapsychológa mohol by ti spraviť hypnózu pomocou ktorej sa to dá zistiť.... problém je že ak nájdeš na slovensku niekoho kto sa v tom vyzná tak asi budeš ako hovoria američania fuckin' awesome pretože na slovensku je niečo ako parapsychológia úplné tabu ale ak neveríš spýtaj sa sama seba ako mohlo o sebe 1 - 2 ročné dieta hovoriť ako o Edith Piaf a ešte k tomu o tom že je vrabček čo bola vlastne jej prezívka ktorú jej dal jej manažér alebo ako to nazvať keď ju našiel na ulici a zistil že má ohromný talent a naďalej ju tak aj všetci volali kvôli čomu sa aj preslávila nie pod svojim pravým menom ale ako Piaf čiže po francúzsky vrabec....
@mimon123 Dobre, priznávam, trochu tomu verím, ale nie veľmi, lebo by som sa toho hrozne bála... a navyše som veriaca, takže by som ani nemala premýšľať nad reinkarnáciou ako nad skutočnosťou... Aj keď poznám jednu pani, ktorá robí takéto veci, napríklad vie vyložiť sny, alebo robí regresy (ak a to tak píše) a že zbavila niekoho strachu zo psov, že ho v regrese vrátila do minulého života a našla príčinu.... ale ja sa takých vecí nenormálne bojím, príde mi to také, že ak to tak aj je, malo by to ostať niekde hore, aby na o ľudia nedočiahli... proste nejaký princíp života má byť pre živých záhadou... Teda takto znie moje filozofovanie... Ak to nejako tak bolo, nechcem vedieť podrobnosti... fakt sa bojím :/
nic take desive, skorej som bola divno-vtipna, ale taketo nejake zvlastne ritualy ako napr. pise @3 som nerobila O.o a asi by ma kleplo, keby nieco take zacalo robit moje dieta
ozaj hej, tyrala som barbie (jednu som obesila o lampu) a tvarila som sa, ze maju sex s mojimi plysovymi psami (pokladala som ich na seba a zakryvala vreckovkami - evidentne som bola vzdelane dieta), ale to nie je az take divne/strasidelne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
to sa počíta nie?
A potom som ešte vždy vravela, že som Edith Piaf ale úplne vážne. A že som vrabček (piaf = vrabec, čo som nemohla tušiť) a tak...
A zaujíma ma, či aj vy ste nejaké podivuhodné, alebo strašidelné veci robili
raz ma uvidela mama a tak ma strieskala že som neodtrhla už ani jednu hlavu
zrkadlovku mas?
ale také u nás v rodine obľúbené, veľa detí má problém naučiť sa na nočník, no mne pridali k nočníku malý stolík, takže si malá Laura mohla popri tom kresliť alebo "čítať", takže sa z toho stala moja obľúbená činnosť..aa ten stolík máme do dnes
Mám komplikované meno, čo sa výslovnosti týka, takže som si sama vymyslela formu na Javja = Laura, neviem ako to vzniklo, ale ujalo sa
mám,ale ide do opravy,prečo?
Ale inac nic take, len som bola strasny asocial..ked som sla po vonku s mamou a stretla som nejakeho kamosa zo skolky a tak tak ma vzdy zdravili ale ja som sa tvarila ze som ich v zivote nevidela a netusim kto to je
tetovanie/piercing ...mas alebo planujes?
Myslela som si, že všade sú dušičky a dávala som pozor, aby som si na ne nesadla
no chcela som mať kotvu,a nejaké citáty a ešte niečo,nejaký znak, napr obrátený trojuholník (znak gagynho albumu born this way) alebo kríž
teda myslím že husiam,ale to je jedno.
To síce nie je ani divné ani strašidelné ale chcela som to sem napísať a do žiadneho fóra sa to ešte zatiaľ nehodilo tak dobre ako sem.
smutné, že nepostrehla, kam tým mieriš... alebo je to asi súčasť tej divnosti, prehliadať to, kam tým mieriš
ja nwm ked som bol malý kreslil som autonehody aku ludia horia v autach.. alebo ked som mal elektronicky vlacik som si vystrihoval panacikov z paiera a hadzal ich pod vlak.. ale nwm ci to nerobili iny a ci to je alebo nieje dive
A... minule som našla obrázok, čo som očividne kreslila ako malé decko, na jednej strane bola smutná nevesta, na druhej veselá vdova, lebo aspoň zdedila peniaze, ráta sa to?
a inak ja som robila veľa divných vecí
(moc mi to nevyšlo, keďže som sa do nej celá nevliezla a tak som bola sediaca mŕtvola
a vždy som sa hral s takým hmyzom, obrúčkavcami, článkonožcami a neviem čím ešte a rád som sa bál! (len taký prosto, že som vyhľadával napäté situácie, miloval som kadejaké historky a mysteriozne veci, ale to doteraz vlastne
a ako som kreslil postavičky? bez rúk a hlavy čiže v podstate obrátené V a neskoršie som stále kreslil dementorov
ale nebol som čudák, celkom usmievavý chlapec ktorý ukradol tisíc korún zo šuflíka aby si mohol kúpiť HP nálepky, prosto ja som bol fakt milý!
...a sem-tam ma prišiel pozrieť aj spiderman...
asi to bol nejaký komplex z toho že som vyrastala bez otca tak som si domýšľala že je niekto pri mne kto ma ochraňuje...
a mala som imaginárnych kamarátov, asi dvoch, jeden chlapec, jedno dievča, asi 3 roky na to som zistila, že som si ich predstavovala ako dve deti, ktoré mala babka na nejakej foto zo školy keď bola ešte na ZŠ a že aj ten chlapec aj to dievčatko zomreli pri autonehode.
ešte stále mi je z toho divne.
a klasika ako žranie hmyzu
ale jj robila som nejake divne veci
potom som si dávala perinu medzi nohy ked som zaspávala /čo mi aj ostalo doteraz /
postavila som si veľa kníh okolo seba do kruhu, do ktorého som si potom sadla a malo to byť niečo ako obchod D neviem no...
robila som si bunker so sedačky a taburetiek v obývačke a nato som si dala deku a tak pozerala telku s rodičmi
a ešte často som sa tvárila že fajčím s ceruzkou v ruke som napodobňovala
s @andygirl a jej sestrou a jej bratom sme sa púšťali po zadku po schodoch aaa tak
btw... Edith Piaf bola slávna francúzka speváčka šansonu...