no, ked som na diskoteke a za Dj-om dojde opita, rozmazana smradlava baba, ze chce nejaku pesnicku-tak pozeram, ze: "Preboha! Nikdy sa neopijem..ved ta dievca vypadá otrasne!!!"
ale co ja viem-som z tych, co vedia pit s rozumom..viem kedy mam dost, nikdy negrcam, neni som nikdy rozmazana a nesmrdim a na diskoteke som neni nikdy opita, lebo to vzdy vytancujem..
fuuuuha, no tak ja som sa už toho navystrájal....by som mohol knihu napísať pomaly ale bola by to kniha nie mojich spomienok, ale musel by som ju nazvať inak. Napr Kniha mojich zážitkov z rečí mojich kamarátov teda nie že by som mal vždy výpadky, ale bohužial dosť často sa mi stane že si nepamätám. Naposledy pred dvoma týždnami - bol som na párty, a to som oslavoval narodky ! Tak fajn, vypil som polliterku vodky sám, a super som sa bavil. Prepil som sa až do triezva, v pohode som na další den vstal, a bol som v tom, že presne si všetko pamätám...až kým som nevidel fotky hold alkohol je metla ludstva preto ho treba byť vela, aby tu bolo čisto
naposledy, ale to som nebola opita, len pripita lebo mne malo zabere som sa rozplakala a este aj toho cloveka s kt som tam bola som rozplakala... akoze najhorsie stretnutie ever
a inak kazde pondelkove (a obcas aj ine) rano mi vravia, ze som zhulena, ale nikdy nie som, podla mna clovek si vie spravit naladicku aj sam, ked sa splni co si praje, z dobrje hudby, milych ludi a perfektnych vtipkov
inak najnovsie som pocula ze kamarat grcal z okna a ogrcal 7poschodi (najma parapety), akoze vykon co poviete? chudak to tam ostane kolko? do najblizsieho dazda?
@16 ja som grcal iba raz a to ekd som zmiešal alkohols travou ...možem miešať pivo biely a farebný alkohol a nebudem grcať...len potom ta stolica ráno XD
somariny bejvavali kedysi...uz nepijem...iba na party alebo dost vynimocne a to si davam iba miesane drinky...Swimingpool & Pinacolada 4ever! ale uz aj ked viac vypijem ako mam v plane tak sa dokazem uplne vpohode kontrolovat...ale bohuzial niektore sproste deti este ani pit nevedia normalne a preto dopadnu tak jak zvecsa aj dopadnu...na zaplakanie
nikdy ma nikto nevidel ozratu ako dogu......neni to moj styl......vypit si oki.....ale tak aby som vedela chodit po svojich....a hlavne aby som nerobila tie sprostosti aby som sa na dalsi den hanbila...to ne........
Zalezi velmi od nalady - citoveho rozpolozenia. Niekedy je to taka melancholia, ze mam chut diskutovat s kamosmi o vsetkom. Ale su aj dni, ked som zivsi a potom to samozrejme roztacam na parkete hulakam a podobne... ale vzdy je to v medziach zakona.
Ja keď si vypijem, tak sa potácam vraj zo strany na stranu a trepem bludy typu: Podaj mi ten pomaranč, nech sa idem vyšťať toto nou koment, toto mi rozprávali xDD
..ja sa az na druhy den dozvedam co som robila..,hehch cii vooel.. noo naposledy som fajne stata pisla domov.. tak mam zaracha.. booha ..!! : disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
akoze vobec nechapem,co si tym chcela povedat.to je jaky jazyk?
Zo somarin som uz vyrastol,momentalne pijem aby som mal naladu a mohol s kamosmi o temach,o ktorych by sme normlane sa bavit nezacali.
ale co ja viem-som z tych, co vedia pit s rozumom..viem kedy mam dost, nikdy negrcam, neni som nikdy rozmazana a nesmrdim a na diskoteke som neni nikdy opita, lebo to vzdy vytancujem..
ale inac somariny nerobim
a inak kazde pondelkove (a obcas aj ine) rano mi vravia, ze som zhulena, ale nikdy nie som, podla mna clovek si vie spravit naladicku aj sam, ked sa splni co si praje, z dobrje hudby, milych ludi a perfektnych vtipkov
pozor v petrzke na ogrcany dom
aj ja
Zalezi velmi od nalady - citoveho rozpolozenia. Niekedy je to taka melancholia, ze mam chut diskutovat s kamosmi o vsetkom. Ale su aj dni, ked som zivsi a potom to samozrejme roztacam na parkete hulakam a podobne... ale vzdy je to v medziach zakona.
No ty si mi riadny pokrytec ...