Robíte si nejaké zdravé zábaly na vlasy? Aký nato máte názor a postup ? Mám dilemu;D
Na nete je toho dosť ale všade sa dočítam rôzne postupy a pod. Keď chcem zábal na vlasy to je napr. med, + oliv.olej, + vajíčko atd...Dám uterák...Nechám pôsobiť a zmyjem.Neviem sa ale vysomáriť z toho aké typy zábalov alebo masiek alebo hocičoho je potre
ja som si dávala hennový zábal a občas len olivový olej a to len s vodou teda nevymyješ...a nebojkludne môžeš tým šamponom podla mna to neznizuje tie učinky zábalu...
používam len balzam... taký ružový, momentálne neviem, aká to je značka nechce sa mi ísť do kúpeľne... ale je super... mám po ňom vlasy jak zlatovláska
@pijemzelenycaj nechcem zbytočne ak sa nemusí zmývať zábal šamponom ho používať nech to má lepší efekt .
@mielikki pretože ten zábal sa len drží na vlasoch a pokožke je tam cca 20-30 minút a ked akýkoľvek zábal zmyjem vodou + šamponom tak si myslím že účinok nebude taký ako keď to len vodou spláchnem
@tryffanya každému niečo iné zabere ale prosím ťa keď zbehneš do kúpeľne som zvedavá na tú značku
neviem, ci mam zle informacie ja alebo ty, ale ked si robis zabal, tak si po nom asi musis umyt vlasy samponom. aj keby si to neurobila, tak si za 2-3 dni aj tak umyjes vlasy. to by potom znamenalo, ze zabal si uz nikdy nesmies zmyt, aby bol ucinny? ja som uz skusala vsetko mozne a neviem si predstavit, ze by som si vlasy po vajicku alebo po citrone neumyla so samponom..to by teda vyzeralo najradsej mam oplachovanie vlasov v bylinkovych vyvaroch, krasne to vonia a aj vlasy su z toho krasne, nezmyvam to, lebo po tom neostavaju mastne. kazdy si dokaze najst kvietok alebo ovocie, ktore bude posobit zazracne prave na jeho typ vlasov.
@atropabelladona Nie nikdy, ale tak logicky čím dlhšie necháš pôsob. tým lepšie zaberá, šampón zmyje mastnotu, ale čistá voda nie, čiže šampón zmyje aj zábal z vlasov ale čistá voda to len opláchne. Len ked je tam olej bez šampónu sa to nedá. Napr. biely jogurt by som si z hlavy neumývala šamponom. Načo ked obsahuje PH a nie je mastný!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a prečo by nemal byť užitočný, keď to zmyješ šampónom? (ideálne nejakým neagresívnym šampónom?)
@mielikki pretože ten zábal sa len drží na vlasoch a pokožke je tam cca 20-30 minút a ked akýkoľvek zábal zmyjem vodou + šamponom tak si myslím že účinok nebude taký ako keď to len vodou spláchnem
@tryffanya každému niečo iné zabere ale prosím ťa keď zbehneš do kúpeľne som zvedavá na tú značku
páči sa mne celkom pomáha a strašne krásne vonia
» tipy-pro-krasu.blogspot.sk/2012/09/jak-spr...