ani som len netusil ze to dakto navstivy ludia som velmi rad ze tu niekto prisiel a kto sa dockal ma sa na co tesit ked zmaturujem budem mat viacej casu a potom uvidite co tu bude takze po 15.marci tu nieco pribudne
Takze ludkovia co tu hladate chcete si zalozit kapely tak na to treba minimalne dvoch ale najlepsie asi troch ta ked napiste mi postu a ja si Vas pekne zoradim kto odkial je. Ale hlavne ze viete co vsetci chcete... bud Vam uz pomoze len nahoda alebo stastie a snad zalozite nejake tie kapely; a teraz sa budeme venovat stahovaniu hudby :p je to zabijanie hudby to ano ale linky tu mozete davat uprednostnujem hlavne cele albumy takze take stranky kde su odkazy na albumy napr. ako je » loadingvault.com/search.php... tak to je toto co sa toho tyka a este nieco ne... no neviem dajte neake napady a hlavne Rock 4ever.. a este nejake tie taby a tak.. to poznate asi vsetci a kto nie tak www.supermusic.sk abo www.akordy.sk :p
@25 Nie si. Lenze 15.marca mame kazdy rok :p a zial nie je cas na forum a Birdz mi ho nedovoluje zrusit takze nie je ina moznost ako len vase reakcie bez mojej pritomnosti na mojej webke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
"Forum o hudbe caka na teba"
Neni su
Ja mam kapelu, sme stzria a hladam bicistu.
Bicie su, priestory tiez.
btw takúto hudbu milujem...