Caute,
viete mi poradit, kde sa da v Kosiciach dostat na strechu nejakej budovy (bez monteriek a preukazu instalatera ? Je mi v podstate jedno co za budova to bude. Mne nejako nic nenapada. Dikes
síce o KE neviem takmer nič, ale staré škôlky sú všade rovnaké a viem, že kedysi na ne lozili takmer všetky decká (ja nie, lebo som vedela, že sa asi budem báť zliezť , tak asi škôlky, no
Takze by som mal vediet vyliezt na skolku hej? Akoze nejako po rebriku po obvode budovy ci sa musim dostat do budovy aby som vedel ist na strechu?
A teraz otazka na teba Narazuvzdornaa (prepac, ze ta oslovujem len takto nickom, ale nic o tebe neviem) nevies mi nahodou vybavit u tej kamosky aby ma v stredu vecer pustila na strechu v tej budove kde byva? Tak na dve hodinky ... Ci viem sa tam dostat aj svojpomocne?
Este raz, nechcem na tych strechách robit ziadny bordel, len si uzit vyhlad a prijemnu atmosferu Diki za odozvy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A teraz otazka na teba Narazuvzdornaa (prepac, ze ta oslovujem len takto nickom, ale nic o tebe neviem) nevies mi nahodou vybavit u tej kamosky aby ma v stredu vecer pustila na strechu v tej budove kde byva? Tak na dve hodinky ... Ci viem sa tam dostat aj svojpomocne?
Este raz, nechcem na tych strechách robit ziadny bordel, len si uzit vyhlad a prijemnu atmosferu Diki za odozvy