spravny romantik by mal byt podla mna hlavne originalny.. ..je vela sposobov a pozornosti len bud kreativny..viac asi neporadim srry.. ..fakt ma nenapada nic konkretne..
to je pravda byt kreativny..zistit si, co dotycna miluje, vymysliet nieco zaujimave...v lete napriklad si sadnut na nejaku luku odkial je nadhenre vidiet zapad slnka, doniest pizzu : ja by som sa rozplynula
no podla mna sa hlavne na toho romantika nehraj...bud sam sebou spravaj sa tak ako ti je to prirodzene, tak zaposobis na zenu a nie tym ze budes dodzriavat nejake "pravidla" romantika.Jasne ze byt mily a prijemny spolocnik na urovni je samozrejme ale fakt sa nehraj na nic, tym to zbytocne pokasles lebo sa sustredis nato co este musis urobit ci povedat aby si bol dokonalne romanticky podla manualu, vela stastia
ok... ja som mal len na mysli, ze co taky romantik robi ... alebo ako to vyjadrit... urcite nemam v umysle byt romantikom nasilu ... spytam sa inac, otazka pre dievcata : Co by ste spravili keby vam vas chlapec napisal nejaku romanticku basnicku a vzal vas niekam na prechadzku ?? ...PYtam sa lebo tohto som schopny ... nechcem byt romantik podla manualu
neviem ci ste videli film John Tucker Must Die ale tam je to dost dobre ukazane ta romantika teda skoro lebo on tam vsetky baby podvadza ale to je detajl inak suhlasim s komentmi o kreativite a pozornosti
@8 neviem, podla mna vela dievcat by sa vystrasilo a dostalo do rozpakov, keby si im napisal basen na to by si tu svoju mal poznat, aby si vedel, ci to nesposobi len nejaku trapnu situaciu
podla mna je romanticke setko co je z lasky a musis to robit hlavne pre to ze chces ..
pre mna je romanticke napr ked mi priatel donesie ruzu alebo mi urobi ranajky/veceru nieco mi kupi zoberie ma do kina ked vedla seba kracame len tak mi da bostek pekny
alebo bud originalny vezmi babu na daky vylet (ale to skor v lete si prenajmite lodku kukajte na zapad slnka alebo napr chod do pizzerky a dohodni sa s nimi ze ked tam dojdes s priatelkou urobia jej na pici zo sunky srdce a na to napr paprikou napisane milujem ta mna by slahlo
baaasen =D to snad neee....je to na tebe no ale ja by som basen rozhodne nepisal ved sme v 21.storočí aj ked odskusane to nemam =D hlavne....bud sam sebou a nie jak robot ale to uz tu mas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ona: A čo chceš vidieť?
On: teba
pre mna je romanticke napr ked mi priatel donesie ruzu alebo mi urobi ranajky/veceru nieco mi kupi zoberie ma do kina ked vedla seba kracame len tak mi da bostek pekny
alebo bud originalny vezmi babu na daky vylet (ale to skor v lete si prenajmite lodku kukajte na zapad slnka alebo napr chod do pizzerky a dohodni sa s nimi ze ked tam dojdes s priatelkou urobia jej na pici zo sunky srdce a na to napr paprikou napisane milujem ta mna by slahlo