vadia mi vsetci neprisposobivi romovia. keby bolo na mne by som ich vsetkych transportoval niekde do pici kde by mohli byt aspon trochu uzitocni. napr do afriky kopat studne
vadia mi ľudia, ktorí sa nevedia správať, sú nezodpovední, nemajú základné hygienické návyky, kradnú, klamú, pijú, nechodia do škôl, nechce sa im pracovať, pýtajú peniaze v podstate zadarmo, využívajú ostatných a napriek tomu je im všetko čo chcú dopriate a užívajú si život. Ak sa im to nepáči, nejakým spôsobom to aj tak dostanú.
Bez ohľadu na pôvod a farbu pleti.
Čo narobím, že veľká väčšina takto žijúcich sSovákov sú Rómovia?
Ja už len čakám kedy sa tu objavý nejaký teploško ktorí predáva žlté kačičky na sponzorovanie ľudí proti rasizmu hraje Ottela v divadle multikultúrnej nadácie FreeDom a myslí si že je naj lebo si toleranciu pletie z útlakom, tu začne rozumne rozmyšľajúcim ľuďom čo debatujú len o nepríspôsobyvých cigáňoch označovať za rasistov a extrémistov...
Chcel by som vedieť ako takí multikulti dokážu žiť z čistým svedomým že ich súkmeňovci bývajú terorizovaní tak trochu počernou menšinou...
proste som realista, vacsina su prasata, je mi luto tych co su slusni lebo znasaju vinu aj za ostatnych. sice vinnych je vacsina ale nebudem nenavidiet vsetkych. ale proste nemusim ich
ovela viac mi vadia debilní ludia, ktorí sa narodili do celkom slusnych podmienok, napriek tomu su spravanim podobni ludom z osad ... obcas mozno az horsi
vadi mi nenavist. vadia mi hlupy ludia ktori po sebe opakuju bezhlavo hesla, bez uvazovania
vadi mi ked sa ludia ktori sa vyjadruju dost neslusne a vulgarne a pod uroven nazyvaju slusnymi
samozrejmeze mi vadia aj taki co kradnu a obtazuju- ci uz cigani, necigani
tych najväcsich parazitov mame ale vo vlade. nejake davky pre romov to je len minimálna , velmi zanedbatelna ciastka
kazdopadne treba s romami ktori ziju zle pracovat - da sa to a su obce ktore maju velmi uspesne projekty
Otazka politiky ohladom romov je bezpredmetna - tento problem vlada ignoruje a vzdy bude len pre jednu vec - my sa tu ideme rozkusat proti nim, a preto nevidime skutocnych nepriatelov - romska karta ma len odvratit slovakov od skutocneho roblemu, toho ze slovaci niesu sebavedomy narod a nechavaju si uz tak dost nakladat na chrbát..
@keylie Áno áno som veštec mohol som očakávať že sa objavy niekto čo by chcel ten problém obrátiť na niekoho iného... Áno dávky im idu od vlády ale oni majú možnosť pracovať a žiť slušne tí úbohí rómovia ale keď im idú dávky z mojich z tvojich a z dani tvojich rodičov... Je to malôa čiastka ale jak sa cigoši kotia tak sa množí aj tá čistka... Pochybujem že vedľa mňa bude robiť róm ktorý si do kamery dovolí povedať že ak mu siahnu na dávky aj tak bude kradnúť.... Tu sa rieši rómska otázka a nie mravné chovanie gadžov ktorý aby mali na výplatnej páske 400 eur musia potiahnuť v robote minimálne 3 nadčasy...
no do určitej miery si zato môžme sami, keďže sme dlhé roky tolerovali ich nepríspôsobivosť a teraz je už neskoro ke´d sú pomaly na polke slovenska... už vážne by pomohly len drastické opatrenia, ktoré su v rozpore z morálkov... tzv hitlerovská mentalita, tá by rómsku problematiku okamžite vyriešila, jednoducho ohraničiť osady, vymendziť im polia, o ktoré sa musia starať inak nebudú mať čo jesť, dávať prídel vody, kontrolovať rozmnožovanie v rodinách atď, potom oddeliť rómov čo nerobia problémi a skutočne chcú normálne žiť... týmto darovať socialnú pomoc a nie že romska rodina alkoholikov, deti narkomani, po celej dedine znásilňujú malé holky a ja mám ešte platiť na nich, aby si mohly urobiť ďalší plevel, ako sa hovorí treba oddeliť plevel od zrna... jedinné riešenie...
@keylie Áno môžu pracovať Yazaki berie každého tam prácu nájdu aj keď je hrozná a keď nie môžu odcestovať za prácou tak ako to robí väčšina slušných cigáňov alebo slovákov...
@keylie@45 toto je možno desatina z tej populácie na ktorú neplatím dane čiže ďalší multikulti manipulatívny zdroj čo zavádza občana o neexistujúcej diskriminácii rómov tu na slovensku....
@36 nejaké dávky pre rómov to je minimálna, zanedbateľná čiastka ? asi by ti niekto mal vysvetliť ako to vlastne funguje lebo ako vidím nemáš v tom jasno .... čo povieš nato,že moja mamka vypláca tie "minimálne dávky" rodinám v jednej osade...musí tam chodiť z doprovodom polície aby jej neublížili, neokradli alebo rovno nezabili ....priemerne tam jednej rodine vyplatí 800 eur za to, že majú veľa deti, že celé dni sedia na riti a zato že sú čierny ...ona zarobí okolo 330 eur tak mi teraz povedz či je toto normálne ..lebo nemyslím si to
@trash a @235531 vidim ze ste ocividne nepochopili moj prispevok- vadia mi ludia co kradnu a ci inym sposobom utocia na druhych ludi - ale ze to nie su len romovia- a prave naopak nie 10 percent ale velka väcsina romov je slusnych- niektori sa maju lepsie ako väcsina z nas, su slusnejsi a kultivovanejsi, niektori su na rovnakej urovni niektori su mozno taki ze vidno ze sa trochu odlisuju ale ziju v zmiere, a posledná skupina je tá , kt vidime v spravach, kt ziju v totálnom bordeli a chovaju sa hrozne.
mojim prispevkom som chcela povedat, ze Slovensko ma ovela väcsich parazitov- a to ludi sediacich tam hore kt sa sice chovaju slusne naoko, su v oblekoch, vedia sa vyjadrovat, su vyvonaniale potichucku kazdym vladnutim odoberu nie malu cast z nasej statnej kasy. potom je tu velmi velka a siroka skupina ludi kt nas okrada- a su tov selijake zbierky na detsku onkologiu (chacha cha, podvod jak hrom), potom slusne vyzerajucich ludi kt si ziskaju doveru starych ludi a oberu ich neviditelne o zivotne uspory pomocou svojich nacvicenych tahov, mafianov co okradaju stat, vrahov a nasilnikov, a ano biely!
to ake davky dostavaju nie je ich vina ci problem, ale problem systému. oni ho len vyuzivaju. ak zavidite a chcete dostat 800 euro urobte si tiez tolko deti- a dostanete ich.
trash nezamestnnost existuje, a aj biely maju problem. neviem co je to tá tvoja yazaki, nejaka spasitelska firma ktora ma schopnost zamestnat kazdeho z kazdeho kutu, ale ocividne ako hovoris ked ma tolko volnych pracovnych miest nechcu v nej pracovat ani biely nezamestanni , kt tiez radsej poberaju socialne davky.
zial vidim vela individuii ktori sa chovanim podobaju niektorym romskym spoluobcanom z najnizsich a najhorsich podmienok, kt si otvaraju hubu a nevidia svoju prizemnsot. to je ta iracionalit a blobost kt vidim
okrem toho verim ze inteligentni ludia dokazu riesiet veci inteligentne- a ano su skoly a obce kt naozuaj vedia pracovat s romami aucia ich lepsie zit, velmi uspesne. zial vas ludi oslovuje len nenavist, bez toho aby ste si nieco hlbsie prestudovali a spoznali.
zial vas oslovuje len nenavist, a nechavate sa nou strhavat.
ak by som verila v hinduizmus, tak by som priala narodit sa v nejakej tej najspinavsej cigánskej osade- a rada by som videla ako by ste vyzerali - ci by ste sa dokazali tak silacky zmenit zo dna na den, tak ako to smihnutim prutika ocakavate od nich
a ano mam rada romov - niektorych som spoznala a su to veseli a dobri , srdecniludia. ich kultura je tiez velmi zaujimava.
tym ale nechem povedat ze je vsetko v poriadku- samozrejme ze sa musi robit poriadok s ludmi co kradnu alebo podobne. takisto prispevky na deti by mali byt sledovane - ci su vyuzivane na deti alebo ine veci. samozrejme aj väcsia motivacia pracovat, lebo terazje system tak urobeny ze sa oplati skor nepracovat.
este dodam ze nie je umenie stavat koncentráky ale umenim je stavat mosty (tym nechem vyjadrit prislusnost k madarskej politickej strane kt. si z tejto peknej myslienky spravila nazov)
@keylie Tvoj posledný komentár som si preložil do takého jazýka citujem: "Blablablablablablablablablablabla" To že tu napíšeš srdcervúci komentár neznamená že ako sa hrozne mýlime... Tak za 1. Keď už tvrdíš koľko je tu mafiánou finančných skupín politikov mala by si si ešte raz prečítať nápis ankety píše tam RÓMOVIA.. Takže sa tu rieší momentálne jedná problémová skupina.,...
Za 2. Ja im tie 800 alebo niekedy aj 1000 eurové dávky nezávidím tu sa bavíme o spravodlivosti že sedieť doma na riti a dostať za to 800 eur je nespravodlivé na občana ktorí robí a ešte ich musí z dani živiť.
Za 3. že keď nám to vadí tak sa máme si vraj tiež urobiť toľko deti ako oni a dostaneme tiež také dávky.. Pekná kravina biely človek nedostane nijaké dávky biely človek si vezme úver na 30 rokov aby mal kde sa vyspať najesť a napiť žeby išiel do roboty len aby ledva vychoval len jedno biele decko... Čiže keby sa tak dalo pre belocha ako pre rómských asocialou tak ťažko sa bude vo väčšine bielych rodín vyskytovať jedno alebo maximálne 2 deti... Čiže taký argument si si mala ešte predo mnou premyslieť...
Za 3. Yazaki už vôbec nieje spasiteľská firma a ani mne sa tam nechce robiť ale musím aby som živil zo svojich dani tvojich úbohých asocialných kamarátov... Cigán ti odíde keď nechce a bude poberať dávky a ja si musím 3 roky odmakať aby som mal na polroka nárok na podporu v nezamestnanosti... A robia tam aj tí slušný rómovia a tí by ti na tie hovna že koľko veľa takých slúšných je keď v správach vraj ukazujú asi len tých zlých vyvrátili lebo priznajú že cigánskych asocialov je 9 násobok oproti ním pracujúcim... A kde sú tí zvyšní?
Za 4. tú pomôžu len radikálne riešenia... A keď máš niečo proti Lobuj pred bruselom kde europoslanci cigána nevideli ani na obrázku...
Za 5. Hinduizmus do toho nepleť keď chceš nám tvrdiť že ako by sme sa cítili keby sme sa narodili ako nejaké cigančata keď tak na nich pindáme lebo keby si vedela niečo z dejepisu tak máš jasno v tom že Hinduizmus je vierovyznanie ktoré z védyckého duchovného a spoločenského učenia dávnych árijcov ktorí indov učili tiež aj kastovému zriadeniu ktoré z takým parazitizmom ktorí funguje v tomto štáte nesúhlasí...
Za 6. Keď si už spomenula koncentráky a to že vraj z nás hovorí nenávisť a nie zdraví rozum a že ich kultúra je pekná zaručene hovorí o tom že ty zrejme patríš k tej takzvanej inakosti ktorá strašne máva buď z dúhovími zastávami alebo keď už máva hetero orientáciu z radosťou mávate z transparentom solidarnosť Izraelu a USA "Stop antisemitizmu a antisionizmu? A nadávate do ľudí čo im trpezlivosť došla z asociálmi a prišli si zaprotestovať do fašistov hoci sami neviete aký je rozdiel medzi pojmom nacizmu a fašizmu... A takým ja hovorím reálna hrozba...
@trash vidim ze to mas v hlavicke dost popletene a fcis na nejakej ideologii, ja nefrcim na ziadnej, predstav si ze naopak kritizujem Izrael za ich politiku voci palestincanom a celkovo , nie som za uzakonenie registrovaných parterstiev aj ked nemam nic proti homosexualom a beriem ich ako ludi takze sa pozeram na to aki su a nie aku maju orientaciu, Pride pochody taktiez nepodporujem a takisto ani homopropagandu. staci Ti?
tomu hinduizmu a kastovemu sytemu sa teda mozes podakovat ze tu mame romov, pretoze oni tento sytem nedokazali tolerovt a postavili sa odisli odtial prec, a aj to je podla mna dovod preco su taki neskrotni ... ale dakujem ti za informaciu ze tento debilný sytem zaviedli Arijci , to som naozaj nevedela ... inak prispevok pre romov neexistuje, ale ked tak velmi chces prestahuj sa do nejakej osady, alebo co, budes dostavat teda rovnake davky goog luck
@keylie Keď už niečo hovoríš o kastovom zriadení tak si láskavo naštuduj toto budeš mať čo čítať za dlhú chvíľu » www.vedy.sk/sk/... a nie je to systém ale zriadenie a nieje debilný to potom spochybňuješ niečo čo zaviedli mojí predkovia pred tisícročiami cigánom za to sa cigáňom ďakovať nemusím kastové zriadenie tam proste Priniesli bieli árijci do Indie Indom aby každý mohol žiť spravodlivým životom.. A nie cigáni to zaviedli sem keďže slovania a árijci majú viac spoločného ako si myslíš... cigáni sú vlastne potomkovia Indov ktorí porušovali pokrvné zákony a kastové zriadenie skrátka snažili sa z poctivími vyjebať a neodišli s tade preto lebo sú neskrotní ale boli tými Indami ktorí védicky žili vyhnaní pred tisíckami rokov.. A od tej doby sa snažia len s každým vyjebať len malá časť sa dávala na správnu cestu... A keď si pletieš tento systém s čo tu je z Hinduizmom sí na omyle lebo kastové hinduistické zriadenie je proti tomuto parazitickému systému toto zriadenie Indom doniesli árijci a slovania čo je zatiaľ len tvrdenie. Takže ty si poplietla to čo som ti napísal...
@keylie A ke´d hovoríš o tom že sa mám presťahovať do tej osady ako beloch dávky nedostanem jedine keby som si natrel xicht čierným boxom a sfalšoval občianku lenže to nespravím a vieš prečo? Lebo ja som ten védicky založený človek a ako parazit žiť nechcem a nebudem a proti parazitizmu tiež budem vystupovať...
@trash ja nehovorim ze cigani zaviedli kastový systém, a hovori sa sytém a mozes si to nazvat aj zriadenie ako ches. romov nevyhnali, naopak dómovia (cize tá cast indickeho obyvatelstva do ktorej pravdepodobne romovia patrili) tam este stále ziju , a romovia odchadzali vo vlnách a nie naraz, . mas zvlastne predstavy o spravodlivosti. ale necudujem ze obcania tohto statu este velebia kastový sytem ked sa sami nehacavaju okradat politikmi ktorých volia. dakujem za stránku, takuto zmes ideologii si ale radsej nechaj pre seba, skus sa radsej informovat na urade soc.veci a rodiny ci exsituju specialne pridavky pre romov alebo pre ciernych a ci by ti to premalovanie pomohlo
@keylie Tak to je jasné popieranie dejín s tvojej strany na druhu stranu tu sa na kastové zriadenie a dávnu vieru predkov dávno zabudlo takže nemôžeš tvrdiť že niekto tu žije védycky keď nám túto vieru a spôsob života vykorenili pri násilnom pokresťančovaní slovanských zemí.. A nepotrebujem sa informovať na ÚPSVaR žeby som vedel že rómovia mávajú nejaké špecialné prídavky už to že sedia na riti a berú na deti dávky aj na seba je špecialný prídavok....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
BILEJ DEN A BILA TVAR!
ked zijem inde kde ich stretavam raz za uhorsky rok tak s nimi nemam ziaden problem..ako nahle ich vidim ,zdviha sa mi tlak..
a doma?ci boha..ani nejde tak o slovensky socialny system..ale radsej pridem domov o 7mej rano ako s poslednym vlakom.. asi tak..
Bez ohľadu na pôvod a farbu pleti.
Čo narobím, že veľká väčšina takto žijúcich sSovákov sú Rómovia?
Slušní mi nevadia !
Chcel by som vedieť ako takí multikulti dokážu žiť z čistým svedomým že ich súkmeňovci bývajú terorizovaní tak trochu počernou menšinou...
skutočne v Malackách zrovna?
proste som realista, vacsina su prasata, je mi luto tych co su slusni lebo znasaju vinu aj za ostatnych. sice vinnych je vacsina ale nebudem nenavidiet vsetkych. ale proste nemusim ich
a ked je clovek slusny nepozeram na farbu
vadi mi nenavist. vadia mi hlupy ludia ktori po sebe opakuju bezhlavo hesla, bez uvazovania
vadi mi ked sa ludia ktori sa vyjadruju dost neslusne a vulgarne a pod uroven nazyvaju slusnymi
samozrejmeze mi vadia aj taki co kradnu a obtazuju- ci uz cigani, necigani
tych najväcsich parazitov mame ale vo vlade. nejake davky pre romov to je len minimálna , velmi zanedbatelna ciastka
kazdopadne treba s romami ktori ziju zle pracovat - da sa to a su obce ktore maju velmi uspesne projekty
Ja ich neznášam viac než Slnko a to už je čo povedať
» tvnoviny.sk/sekcia/spravy/r... Toto je len jeden z málo prípadov... Ďalej tu keď ti poviem že beloch je u seba doma diskriminovaný a podám ti dôkaz čo zrobíš? Podla toho ako si zaujata voči názoru ľudi na asociálov zvlášť rómských by som povedal že pravdu o diskriminácii bielych by si zaniesla pod koberec... » www.webnoviny.sk/slovensko/opatr... ďalší dôkaz... » www.topky.sk/cl/100370/13209... a ďalší » krimi.noviny.sk/krimi-clanky/30... ďalej » krimi.noviny.sk/cierna-kronika/... A nieje to len problematika Slovenska ale aj naších susedov a tie Kurvy si dovoľujú útočiť na deti ako teraz obhájiš svoju zaujatosť? » www.blesk.cz/clanek/zpravy-u...
mojim prispevkom som chcela povedat, ze Slovensko ma ovela väcsich parazitov- a to ludi sediacich tam hore kt sa sice chovaju slusne naoko, su v oblekoch, vedia sa vyjadrovat, su vyvonaniale potichucku kazdym vladnutim odoberu nie malu cast z nasej statnej kasy. potom je tu velmi velka a siroka skupina ludi kt nas okrada- a su tov selijake zbierky na detsku onkologiu (chacha cha, podvod jak hrom), potom slusne vyzerajucich ludi kt si ziskaju doveru starych ludi a oberu ich neviditelne o zivotne uspory pomocou svojich nacvicenych tahov, mafianov co okradaju stat, vrahov a nasilnikov, a ano biely!
to ake davky dostavaju nie je ich vina ci problem, ale problem systému. oni ho len vyuzivaju. ak zavidite a chcete dostat 800 euro urobte si tiez tolko deti- a dostanete ich.
trash nezamestnnost existuje, a aj biely maju problem. neviem co je to tá tvoja yazaki, nejaka spasitelska firma ktora ma schopnost zamestnat kazdeho z kazdeho kutu, ale ocividne ako hovoris ked ma tolko volnych pracovnych miest nechcu v nej pracovat ani biely nezamestanni , kt tiez radsej poberaju socialne davky.
zial vidim vela individuii ktori sa chovanim podobaju niektorym romskym spoluobcanom z najnizsich a najhorsich podmienok, kt si otvaraju hubu a nevidia svoju prizemnsot. to je ta iracionalit a blobost kt vidim
okrem toho verim ze inteligentni ludia dokazu riesiet veci inteligentne- a ano su skoly a obce kt naozuaj vedia pracovat s romami aucia ich lepsie zit, velmi uspesne. zial vas ludi oslovuje len nenavist, bez toho aby ste si nieco hlbsie prestudovali a spoznali.
zial vas oslovuje len nenavist, a nechavate sa nou strhavat.
ak by som verila v hinduizmus, tak by som priala narodit sa v nejakej tej najspinavsej cigánskej osade- a rada by som videla ako by ste vyzerali - ci by ste sa dokazali tak silacky zmenit zo dna na den, tak ako to smihnutim prutika ocakavate od nich
a ano mam rada romov - niektorych som spoznala a su to veseli a dobri , srdecniludia. ich kultura je tiez velmi zaujimava.
tym ale nechem povedat ze je vsetko v poriadku- samozrejme ze sa musi robit poriadok s ludmi co kradnu alebo podobne. takisto prispevky na deti by mali byt sledovane - ci su vyuzivane na deti alebo ine veci. samozrejme aj väcsia motivacia pracovat, lebo terazje system tak urobeny ze sa oplati skor nepracovat.
este dodam ze nie je umenie stavat koncentráky ale umenim je stavat mosty (tym nechem vyjadrit prislusnost k madarskej politickej strane kt. si z tejto peknej myslienky spravila nazov)
Za 2. Ja im tie 800 alebo niekedy aj 1000 eurové dávky nezávidím tu sa bavíme o spravodlivosti že sedieť doma na riti a dostať za to 800 eur je nespravodlivé na občana ktorí robí a ešte ich musí z dani živiť.
Za 3. že keď nám to vadí tak sa máme si vraj tiež urobiť toľko deti ako oni a dostaneme tiež také dávky.. Pekná kravina biely človek nedostane nijaké dávky biely človek si vezme úver na 30 rokov aby mal kde sa vyspať najesť a napiť žeby išiel do roboty len aby ledva vychoval len jedno biele decko... Čiže keby sa tak dalo pre belocha ako pre rómských asocialou tak ťažko sa bude vo väčšine bielych rodín vyskytovať jedno alebo maximálne 2 deti... Čiže taký argument si si mala ešte predo mnou premyslieť...
Za 3. Yazaki už vôbec nieje spasiteľská firma a ani mne sa tam nechce robiť ale musím aby som živil zo svojich dani tvojich úbohých asocialných kamarátov... Cigán ti odíde keď nechce a bude poberať dávky a ja si musím 3 roky odmakať aby som mal na polroka nárok na podporu v nezamestnanosti... A robia tam aj tí slušný rómovia a tí by ti na tie hovna že koľko veľa takých slúšných je keď v správach vraj ukazujú asi len tých zlých vyvrátili lebo priznajú že cigánskych asocialov je 9 násobok oproti ním pracujúcim... A kde sú tí zvyšní?
Za 4. tú pomôžu len radikálne riešenia... A keď máš niečo proti Lobuj pred bruselom kde europoslanci cigána nevideli ani na obrázku...
Za 5. Hinduizmus do toho nepleť keď chceš nám tvrdiť že ako by sme sa cítili keby sme sa narodili ako nejaké cigančata keď tak na nich pindáme lebo keby si vedela niečo z dejepisu tak máš jasno v tom že Hinduizmus je vierovyznanie ktoré z védyckého duchovného a spoločenského učenia dávnych árijcov ktorí indov učili tiež aj kastovému zriadeniu ktoré z takým parazitizmom ktorí funguje v tomto štáte nesúhlasí...
Za 6. Keď si už spomenula koncentráky a to že vraj z nás hovorí nenávisť a nie zdraví rozum a že ich kultúra je pekná zaručene hovorí o tom že ty zrejme patríš k tej takzvanej inakosti ktorá strašne máva buď z dúhovími zastávami alebo keď už máva hetero orientáciu z radosťou mávate z transparentom solidarnosť Izraelu a USA "Stop antisemitizmu a antisionizmu? A nadávate do ľudí čo im trpezlivosť došla z asociálmi a prišli si zaprotestovať do fašistov hoci sami neviete aký je rozdiel medzi pojmom nacizmu a fašizmu... A takým ja hovorím reálna hrozba...
tomu hinduizmu a kastovemu sytemu sa teda mozes podakovat ze tu mame romov, pretoze oni tento sytem nedokazali tolerovt a postavili sa odisli odtial prec, a aj to je podla mna dovod preco su taki neskrotni ... ale dakujem ti za informaciu ze tento debilný sytem zaviedli Arijci , to som naozaj nevedela ... inak prispevok pre romov neexistuje, ale ked tak velmi chces prestahuj sa do nejakej osady, alebo co, budes dostavat teda rovnake davky goog luck