podla mna skoro ako normalne sklo..hoci nie az tak silno lebo nelietaju crepiny....hlavne si daj pozor aby ta nikto ani z okna nevidel,ci aby tam nebola bezpecostna kamera.........do krovia ci najlepsie bicykel schovaj,rychlejsie ujdes z miesta cinu...
no raz na triednej chate spoluziakovi cez noc niekto zatal do celneho skla sekeru...auto bolo od chaty tak 20-30m, ale nikto nic nespozoroval...len rano vstaneme a sekera v skle...
Prosím Vás mohli by ste mi pomôsť v jednej súťaži..je to pre mňa veľmi dôležité..nakoľko ja si to nemôžem dovoliť..Budem veľmi vďačná keď bude niekto ochotný pomôcť mi..Tak isto sa do súťaže môžete zapojiť aj vy!!!... » vianocny.datart.sk/svetlana-blanar...
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!
Neviem, môžem sa mýliť, ale my sme sa v autoškole učili, že sklá na autách (minimálne predné) je už ani neviem ako špeciálne upravované tak, aby keď sa rozletí, aby z neho nezostali veľké kusy, ktoré by mohli vnútri človeku ublížiť, jednoducho, ak sa rozmláti, ostanú z neho len kúsočky. No a keď sa nerozmláti, tak tá pálka tam ostane zapichnutá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
všetci veľmi dobre vedia že tu sme neni v americkom filme a že blbečkovia vedia byť hustí ako krupicová kaša len cez intenet
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!