Mám taký problém. Som sa rozišla s priateľom po 5tich rokoch.. no to je jedno. "Našla" som si "sexuálny objekt", ktorý viem, že nemôžem mať. Nenormálne ma priťahuje a som zo toho až tak na nervy, že niekedy neviem, čo mám spraviť. Je o 25 rokov starší, že
Podla mna to bude len tym, ze teraz ti chyba ta neha, objatie, sex, ktore si mala a zatuzila si teda po prvom,ktoreho si stihla blizsie spoznat.Najdi si niekoho tretieho na sex, co je ale single. Snad nechces byt ta co rozbije rodinu.
Inak nechapem co vidis na 45 ročnom "starcovi". A este ked si predstavim tie jeho "nezne narazky", asi mam jednoducho iny vkus
@16 keby som na neho nemyslela ešte počas bývalého.. a čo som sa s ním rozišla, tak som viac na neho.. ale možno máš pravdu.. určite si musím nájsť iný objekt a starého chruňa nechám tak.. aj ked nevyzerá na 45r. starca
ja by som na tvojom mieste ani neskusal.....sku sa vzit do koze jeho deti....nwm v jakej rodine si vyrastala, ale tipujem ze viem presne aky nazor by si mala na zenu, ktora by ti zobrala ocka....a rozbila celu rodinu, a ver nestoji to za ten akoze "pozitok".....
....ked je vsetko, o tom, ze nedokazes ovladat svoje pudy....tak nwm, nwm.....ale to ze by si sa z nim vyspala...nic by to nevyriesilo....
.fu ani nwm co pisat...ale uz vopred lutujem jeho rodinu....a no ale mantak je, poriadny....
a to si akože na sex nemôžeš nájsť dakoho, kto nie je ženatý? ach vy ľudia neustále myslíte len na seba, ale na to, že by si mohla ublížiť jeho žene a deťom, to je ti jedno. pretože si predstav, že existujú aj také manželky, ktoré nevera ich manžela z akéhokoľvek dôvodu bolí. ak sa o nej dozvie, čo je dosť pravdepodobné. takže nebuď piča a vráť sa na Zem
ja by som tiez chcel nejaku mladu mamicku....ale 45 rcny stary chuj...neviem ci by sa ti to pacilo keby ti tam strkal ten stary splesnety kokot..vyskusaj a olutujes skor ci neskor ze si musela tahat taky splesnety vocas....a inac ked nechces byt v robote taka nadrzana tak spapaj viagru to pomoze
ale ja vám vravím, že ja by som to nespravila, len ma strašne priťahuje a vôbec nevyzerá na 45r. chuja. Nespravila by som to hlavne kvôli tomu, že je ženatý a má deti, či už dospelé abo nie. Práve to vravím, že by som sa potrebovala zamerať na niekoho iného.. napísala som len, že čo cítim, bo sa za svoje myšlienky strašne hanbím a nechcem to nikomu povedať a tu nikoho nepoznám.. tak preto.. ale aj tak vdaka
normálny problém....to chlapi prežívajú stále...stále nás niekto neuveritelne priťahuje, tak že by sme si to s nou vedeli rozdať každý deň a predsa sa dokážeme ovládnuť ( väčšinou )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
alebo len po zobudeni trochu povrt fazulou, v robote potom nebudes taka nadrzana
teda nie ze by som to mala rada a pravidelne pozeravala
no ja neviem, mas 2moznosti-
1)ist do toho s tym, ze rozbijes rodinu /alebo to bude iba zalezitost na jednu noc o ktorej sa nikto nidky nemusi dozvediet/
2) vy kasles sa na to....
co viac chces poradit? rozhodnut sa musis sama
Inak nechapem co vidis na 45 ročnom "starcovi". A este ked si predstavim tie jeho "nezne narazky", asi mam jednoducho iny vkus
problém vyriešený
....ked je vsetko, o tom, ze nedokazes ovladat svoje pudy....tak nwm, nwm.....ale to ze by si sa z nim vyspala...nic by to nevyriesilo....
.fu ani nwm co pisat...ale uz vopred lutujem jeho rodinu....a no ale mantak je, poriadny....