Hm... no pravdy na tom nieco je len mam pocit ze potom to tu bude neprehladne a vznikne tu CHAOS... Síce nenapadne ma žiadny iný nápad pretože asi len tento Tomasov je najlepsi ale asi tu bude chaos... ale naozaj zobertesi BIRDZ Kids naco sem ma chodit dieta do 13 rokov ked to poriadne ani písať nevie ani nevníma svet to by sme sem potom museli dat nejake hry aby sa zabával(a). A to by už BIRDZ nebol lebo tu sa len číta číta, píše, diskutuje, počúva, pozerá, smeje. Ja by som to nechal tak ako to je doteraz len by som k tym blogom a k diskusiam pridal filter ze by zobrazoval len napr by som si dal blogy a diskusie ktore napisali uzivatelia od 15-20rokov.... to by bolo OK a blbosti by tam hadam neboli... toť všetko ako vzdy ROCKSTAR to tu uviedol na správnu mieru, hadam som tomu aj ja dopomohol
Nie.... neviem, ale filtrovanie podla veku mi pride ako kravina... zobrazovat blogy len od ludi v mojom veku... :/ ta predstava je taka zvlastna... ako potom budem komentovat pseudoblogy?
tu jednu hranicu by som posunul z 19 na 18, prip. na 17. v 17tich su uz niektori mladi rozumovo celkom "dospelejejsi" a bola by pre nich nuda byt tam so 14 rocnymi - ale to je individualne.
Alebo potom rozdelit podla IQ - to by bolo najlepsie
Ja osobne by som bol za akesi osobne filtrovanie - zoberme si situaciu: Nejaky chlapik napise dve-tri blogy, ktore ma akurat nahnevaju alebo to ludia zaradia medzi tzv. pseudoblogy. Otvorim si jeho profil, kliknem na tlacitko "Nezobrazovat blogy od tejto osoby" a hotovo.
Pri tomto je akurat ten problem, ze pribudaju ludia a uzivatelia by si neustale museli odfiltrovavat pripadnych novych "škodcov".
Samozrejme, nechcem nikomu vnucovat tuto myslienku, len ju z mojho hladiska povazujem za celkom obstojnu.
Myslím, že by to nebolo dobré...! Niekedy je zábavné prečítať si tie DETSKÉ problémy s láskou takže ja s filtrovaním nesúhlasím... Keď bird tak pre všetkých...
nie, asi nie. lebo aj taky 12rocny zajac ked napise blog, ci otazku do fora, je rad ked mu poradia starsi (a skusenejsi). malokto ma zaujem aby mu radili podobne neskuseni ludia a priznajme si, keby sa to dalo selektovat, tak tie detske nik necita...
skor B...ale podla mna by bol fajn aby si kazdy sam mohol blogy vyberat aku skupinu bude chciet...napr ze si chcem pozriet blogy od uzivatelov vo veku od 17-19 rokov aaa by mi to nejak vypisalo len tie blogy potom by som si dala ze od 7´do 14rokov aaa zas len od takych starych...ale fakt len blogy nech sa delia...ostatne sa mi paci jak je
Pri každom by bolo klikanie na outsider a keby sa kliklo trebárs 100 krát. Tak by človek sa úplne oddelil od birdzu a písal by si všetko sám pre seba...
hm...kedže sa birdz tolko rozrastá tak mu nemôžete zazlievať, že chce nás nejako podeliť aby to bolo jednoduchšie či prehliadnejšie...
ja osobne by som nič nemenila, ale ak áno tak takto.
žiadne že: stredoškolák uvidí len stredoškolske blogy...atd, ale nechala by som to ako to je nech všetci vidia všetko a na boku birdzu by som dala to delenie, kde si pridávaš fotky,blogy,vyhladávaš priatelov..a tu hranicu by som naozaj posunula či
1. 10-17
2. 18-25
3. 26 a viac
pod 10 by som nepovolila, lebo už tu chodia aj taký ludia ktorým nejde len o písanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Alebo potom rozdelit podla IQ - to by bolo najlepsie
Pri tomto je akurat ten problem, ze pribudaju ludia a uzivatelia by si neustale museli odfiltrovavat pripadnych novych "škodcov".
Samozrejme, nechcem nikomu vnucovat tuto myslienku, len ju z mojho hladiska povazujem za celkom obstojnu.
mne by sa to nelubilo, v tom suhlasim so Schizofrenikom
Pri každom by bolo klikanie na outsider a keby sa kliklo trebárs 100 krát. Tak by človek sa úplne oddelil od birdzu a písal by si všetko sám pre seba...
Tomáš: som za verziu B
haha a birdz outsider to bol dobry napaaad tiez
ja osobne by som nič nemenila, ale ak áno tak takto.
žiadne že: stredoškolák uvidí len stredoškolske blogy...atd, ale nechala by som to ako to je nech všetci vidia všetko a na boku birdzu by som dala to delenie, kde si pridávaš fotky,blogy,vyhladávaš priatelov..a tu hranicu by som naozaj posunula či
1. 10-17
2. 18-25
3. 26 a viac
pod 10 by som nepovolila, lebo už tu chodia aj taký ludia ktorým nejde len o písanie...