Skôr dievčatá, ženy takéto sračky už neriešia.. stretávam sa, píšem si s dievčaťom, o ktoré mám záujem, a podľa správania keď sme spolu vonku, u niekoho atp. Z oka do oka sa normálne bavíme, no pri písaní je taká stručná, a nijak nerozvíja debatu. K
Ľudia sme rôzni. Niekomu jednoducho viac vyhovuje konverzácia tvárou v tvár. Zbytočne to riešiš, nesnaž sa viesť duchaplné konverzácie cez net a buď rád, že to dievča nemá naopak - pri písaní ukecaná, v rozhovore tichá.
Napríklad u mňa je to tak že baby si v pohode so mnou dokážu písať no keď sú so mnou osobne tak koktajú, podlamujú sa im kolená stále skladajú komplimenty. Katastrofa
Ja cez deň poviem max. 4 vety a to aj keď idem von s kamoškami a tak. Kedysi som bola ukecanejšia,,, ale dnes sa mi nechce hovoriť lebo zo mňa vždy výde nejaká kktina po ktorej prichádza xy otázok,,. Myslím že si na to už zvykli, ale zas cez pc (ehh tablet) sa mi píše ľahšie
Môžeš byť rád, že to nie je opačne. Toto je podľa mňa ten lepší prípad.
A ja neznášam komunikáciu cez internet. neviem si okrem kamarátok písať cez chat s nikým, proste mi to vadí.
ja som rovnaká pri niektorých ľuďoch. nemám rada si s nimi písať. odpovedám stručne a takmer bez záujmu.
no keď si voláme alebo sme v osobnom kontakte, tak ich doslova žerem!
no netuším, čím to je, kvôli čomu sú to práve tieto osoby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale nazivo som v podstate tiez chujqo
btw, internet spaja aj oddaluje
A ja neznášam komunikáciu cez internet. neviem si okrem kamarátok písať cez chat s nikým, proste mi to vadí.
jeden chalan mi zaklopal na dvere, že či si nepôjdeme von pokecať maximálne najviac sa mi to páčilo!
no keď si voláme alebo sme v osobnom kontakte, tak ich doslova žerem!
no netuším, čím to je, kvôli čomu sú to práve tieto osoby.