ruku na srdce, ake su Vase najtradicnejsie pripadne vynimocne miesta, kde si to robite? mne sa podarilo na kupku, v parku, na plavarni, v skusobnej kabinke..
@9 - ja som si to tiez raz robil v kosole ale to som mal len 14 vtedy a som musel chodit do kostola kvoli konfirmacii a raz som si tam takto sprijemnoval bohosluzbu
@13@14 Hmm žeby tolko protestantov? (evanjelikov) Tak ja som to mal sťažené, my sme chodili na tie hodiny či čo to bolo konfirmácie k farárovi do pivnice (Tak okolo 30 ludí a nie neboli to nechutné orgie v kostole iba na tu skúške, tak som nemohol si tak spríjemniť chvilku sakra Ale najexotickejšie bolo ked som bol u babky na orave (asi tak 16 rokof) som sa šiel prejsť do hory a na takej lúke som si spríjemnil prechádzku
@19 ja som chodil dva roky na prípravné hodiny, stretávky mládeže a do kostola každú stredu, piaotk a nedeľu a stále nás skúšali z tej knihy verím a sľubujem.. av kotole posledná skúška nervy ! cirkev je na hlavu
@20 - verim a slubujem, to si pamatam ja si nespominam ci som chodil rok alebo dva na tie pripravne hodiny, no tie sme mali len raz tyzdenne a v nedelu akurat do kostola bolo potrebne chodit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov