celkom dobre lebo letaky si odlozis do pivnice a roznaska ti tym padom trva tak tri minuty a este to na konci mozes dat cele do zberu a zaplatia ti aj tam
@kolini - mam firmu na roznos letakov . . preto sa pytam aky vztah k tomu maju ludia a za kolko by roznasali svedomito tie letaky . . .a čo je najväčší problem pre kolporterov. . . a na tvoju otazku . .nie nepodcenujem sa
otazkou " Ako je to platene a ako to funguje ?" chces zistit, aky maju k tomu vztah, za kolko by to robili svedomito a co je pre nich najvacsi problem?
@azasaja robil som si srandu samozrejme.. tipoval som, ze si uzivatel, co chce roznasat a nevie si udat spravny vek.. no ak chces toto vyzistit, tak to fici tak cez leto ako brigada.. cez jesen a zimu neviem kto ti to pojde robit..
negativa - zle pocasie, vela letakov vlacit, ujde to ako brigada ak je to lepsie platene a hlavne ked je vonku teplo..
@etelnair nie nemam logo na tričku , ale proste ludia su zly a neulahčuju nam to , ale zas ked stratneš niekoho kto to robil tak sa s nim zakecas vo vchode
@mm47 tiez tomu neverim.. kamaratka roznasala tusim 8 hodin cez vikendy co je krat 4, 32 hodin mesacne a dostala za to 1000 korun.. co je 1€ na hodinu, ak ma kalkulacka neklame...
Ja roznasam a je to v pohode dostavam dakych 120e/mesacne co ja za cca 8 roznasok po 1500ks letakov..a ak si dakto mysli @etelnair ze sa to da pivnicnym systemom tak to nie lebo funguju kontroly v jednotlivych oblastiach
@mm47 Ooo, tak prepáč, tak mi never. Ináč, ono to bolo 5 eur na 500 letákov, ktoré mi trvalo roznosiť cca tú hodinu. To vieš, niekedy som chytila taký deň a takú oblasť, že som dostala paneláky s 120 bytmi a tie schránky boli pokope... tak sa čuduj, že som to roznosila rýchlo.
jaosm roznasalaa kedysi asi tak 3 roky dozadu ale toosm zasutpovala kamosku a ajtak ma nebavilo to skladanie doma! strasne vela druhov fujky a smradu stoho a po cleom sidlisku roznasat btw vtedy som ale aposn sa naucila ulice ...ale malo sme zato dostavali smesa nato vysrali..len ma chrbat bolel z ruksaku
Kamos vozil letáky ako prepravca to mal fajn platené ale vysral sa nato v piatok dosiel kamion do MT a musel to rozniest tým roznášačom na oravu Takže piatoček pass....
ja som roznasala ako 16-rocna, tie take noviny regionalne od Matovica- u nas je to Topolciansko- Partizansko- Banovecko, vyslo to kazdu sobotu- trvalo mi to 6-7 hodin a bolo to o nervy, dostavala som malo za to, to si pamatam a musela som zvonit do kazdeho vchodu a ked ludia zistili, ze roznasam letaky, tak ma poslali tam, asi viete kam jaaaaj, po troch mesiacoch som to vzdala...
@mm47 Pretože už nebolo čo roznášať. Ich letáky sa priebežne nemenili ako potravinové letáky, či letáky operátorov. Bol to leták formou pozvánky - reklamy na svoju kliniku.
robota pre štence tak 10-13 ročné čo nemaju na cigarety a čučo.......nakoniec aj tak letáky skončia v smetiaku...a odkiaľ to viem písali to v Žilinskom večerníku, lebo to nema kto robiť.........
na chybe je ale aj tak vláda SR, keď dáva podpori v nezamestnanosti hala bala..... tieto osôbky by sa mohli realizovať a neciciať štát!!!....filip
@mm47 Vieš čo, chvíľu som nervy mala, pretože mi nechceli dať zmluvu (som roznášala v strachu, že ma ojebú) - ale vyplatili ma nakoniec, bola som milo prekvapená
Tá brigáda, bola zázrak. Nabudúci rok budem robiť čo tento - upratovanie. To tiež nebolo zlé.
roznášala som to asi tri roky, kým som neprešla na výšku a teda yb som to nestíhala... nikdy som to s poctivosťou nehrotila, vedela som, čo Ľudia chcú dostať a čo im je fuk a v mnoha vchodoch mali krabice, takže... príjemné privyrobenie, no
@stenatko priateľa nahlásila babka na roznášanie letákov... on mal tiež nejak 5 eur za 500, len to mal o dosť horšie... neroznášal letáky po bytovkách, kde vhodíš 20 letákov na jednom mieste a potom prejdeš 10 metrov kvôli dalším 20 letákom, ale v mestskej časti, kde sú rodinné domy... a trebalo ísť 100 metrov kvôli jednému letáku...
@azasaja Netuším čo máš za firmu a či vôbec nejakú máš,ale pre začiatok by stačilo aby to bolo aspoň trochu normálne zaplatené.Roznášal som letáky a nie spôsobom,že išli do smetiaka,takže viem,že je to zaplatené otrasne(skús.z troch firiem).
vidim že tema je chytlava ale to kvoli čomu sa pytam na ten plat je dovod že mi chodia cenove ponuky a ked vidim tie čiselka tak rozmyslam nad tym ako to može niekto robit . . . @bossinko ved o tom píšem že ak chceš zarobit tak musiš roznasat v jeden den aspon 5 roznych letakov aby si to mal aspon nejako zaplatene ale ludia si to sami robia lebo roznasaju letaky za par € a potom je s toho podradna a zle zaplatena praca
Roznášala som rok...na roznášku mesta som mala dva dni..utorok,stredu...v utorok o siestej mi priviezli letáky a v stredu o osmej museli byt roznesené...platili mi okolo 55 e na mesiac..pričom každý týžden som roznášala...či pršalo,či bolo horúco alebo snehová výchrica..kontroly boli pravidelné ....robotu som si robila poctivo pokial mi neprestali platit...zničoho nič mi chodilo len okolo 40 e pričom som mala dvakrát tolko roboty lebo ku klasickým letákom som musela vkladat letáky aj druhej firmy co zabralo dost času...Ich vysvetlenie bolo že maju také a také pokyny z nemecka a blá blá blá a mohla som sa ohánat podpísanou zmluvou kolko som chcela..ešte sa ku mne správali ako keby oni boli niekto a ja špina..tak nasledovala výpoved... neni to zlá robota keby to bolo dobre zaplatené ( neni to taká lahká práca ako si každý myslí) a keby sa zamestnávatel správal primerane k svojim zamestnancom...
Roznášam letáky už pár rokov. Niekedy je toho veľa a ja potom večer padám vyčerpaná do postele, niekedy je počasie blbé a prídem domov celá mokrá od dažďa...Ale prečo všetci hovoríte, že je to zle platené? Za 2 a pol dňa práce mám niekedy aj 50 eur (a robím to poctivo). Väčšinou tak od 180 do 230€ mesačne si na tom zarobím. To je podľa mňa na brigádu celkom v pohode.
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
negativa - zle pocasie, vela letakov vlacit, ujde to ako brigada ak je to lepsie platene a hlavne ked je vonku teplo..
mal som kamaratku, ktorej nakladali strasne moc, tak si musela kamaratku volat na pomoc.. a za tie peniaze sa to fakt neoplatilo
Ináč, na hodinu mi to tak vychádzalo 5 eur. Čo je celkom fajn.
@stenatko
Aspon si usetrila nieco z toho? taka brigada uz nebude uz duplom v tychto casoch.
na chybe je ale aj tak vláda SR, keď dáva podpori v nezamestnanosti hala bala..... tieto osôbky by sa mohli realizovať a neciciať štát!!!....filip
Tá brigáda, bola zázrak. Nabudúci rok budem robiť čo tento - upratovanie. To tiež nebolo zlé.
Som myslela, že máš viac rozumu a nie že ma tu budeš vysmievať, že robím podradné práce ako roznášanie letákov O_o
@sandy114 práveže hej
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934