Ahojte ľudia Chcela by som sa spýtať, či nepoznáte nejakú overenú firmu, ktorá prijíma ľudí na roznos letákov hneď? Lebo pár firmám som už volala, písala ale..akosi...sa na mňa vybodli ..tak len či náhodou neviete..diik za odpovede
Ou, tak volala som na KOLOS, potom čo je tá stránka distribucialetakov.sk (tam už dvakrát ) ...aa skúšala som aj TESCO čo je na to samostatné číslo, ktoré je žiaľ nedostupné
tak oni nie sú povinní hovoriť Ti či niekoho majú či nie, prosto keď budú potrebovať sa Ti ozvú, pretože tiež sa mohlo prísť pýtať x ľudí pred Tebou, čiže budeš len v poradí... Keď som bola mladšia som roznášala regionálne noviny, to si skúšala?
Kde byvaš?..v meste alebo na dedine?...ako daleko si od mesta?....Ak dostavaš do schranky letaky tak už asi niekto roznaša. Ak byvaš na dedine a nedostavate može to byt kvoli tomu že ste daleko alebo sa im neoplati v dedine roznašat.
Kolos je asi jedna z največšich firiem na distribuciu letakov.
Skus ešte RED POST. Je to nova firma..ale za pytanie nebiju..
Uff, tak u nás neviem či niekto roznáša ale nevidela som ešte nikoho tak predpokladám že nie..bývam samozrejme na dedine ale roznášala by som aj po meste, to už je jedno ale ďakujem za tip, opísala som si číslo a zavolám tam
Neodporucam ja som to robil no za tu kopu papiera co mi doniesli, som si musel vyniest domov, poskladat to a rozniest aspon na 5krat mi zaplatili dost malo som to nechal po mesiaci. Pristup bol dobry aj dovozca bol ok dalo sa s nim dohodut. Len malo zaplatene nato, ze ma z toho zakazdim bolel chrbat a este som aj ochorel. No ale ked to chces skusit tak skus. A uvidis kolko toho je jeden dovoz cez 100kg papiera, cierne ruky do tlaciarenkej farby a este ti po kazdom zvysi aspon takych 30kg co davaju navyse. Tak toto ked si budes odkladat ako ja mozes potom odniest do zberu.
Ahá :/ ja tiež bývam blízko Košíc a dala som Kolosu svoj kontakt adresu a napísali mi že ma "odoslali" na príslušnú pobočku a keď budú mať voľné, ozvú sa
ja som roznasala pre Cromwell. Mali fajn pristup, dalo sa s nimi dohodnut, platili na cas, dostala som normalnu zmluvua podobne veci ktore u mna dost zavazia
ja roznasam cez cromwell a som spokojna este sa da u nas v NR pardon roznasať a kaufland si sam.. ale ako si pisala, tazko sa tam dostať, musis mat len stastie ze sa dačo uvolni ja to uz robim 5 rokov a nemienim sa toho vzdať, pre mna je to oddych,mmam super rajón, dam si sluchatka a ídem
btw tnt skrachovali,predtym som roznasala pre nich, vsetko ok az zrazu prestali vyplácať vyplaty a tak mi zostali 3 mesiace nezaplatené... aj sa to riesilo ale ocividne zdrhli zo SR alebo čo...
@zemla123 no ja urcite nie, za prvé neviem z akého si mesta .. a za druhe skus si najst cez google tie firmy co tu boli spomenuté , napis na ich mail a spytaj sa na dany region.. bud bude volné alebo nie.. viac ti pomoct neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
darkestangel: na Kaufland som volala ale nikto mi nebral, neviem či preto lebo je víkend ale skúsim ešte zajtra, každopádne ďakujem
Kolos je asi jedna z največšich firiem na distribuciu letakov.
Skus ešte RED POST. Je to nova firma..ale za pytanie nebiju..
báb čo som sa pýtal ich kúpili vo Flore na Kamennej ceste po 50 centov...
to len pre info pre slečny zo žiliny... :-S :-S :-S :-S
Ale skúšaj bazos tam jeden ponuka roznos letákov pre rôzne mesta-obce...
btw tnt skrachovali,predtym som roznasala pre nich, vsetko ok az zrazu prestali vyplácať vyplaty a tak mi zostali 3 mesiace nezaplatené... aj sa to riesilo ale ocividne zdrhli zo SR alebo čo...