Takže, môj priatel ma malého brata a ja proste chcem aby si ma oblúbil, lebo ho mám strašne rada ... a povedal, že si chce pozrieť rozprávku...poraďte nejakú super rozprávku čo by sa páčila 7 ročnému chlapcovi. vďaka.
súhlasím s @6 , ako vycvičiť draka je super...alebo klasiky (každý dnes už pozná iba 3D rozprávky ) - Mulan, Leví kráľ, Herkules, Tarzan, Medvedí bratia má krásnu pointu... - perfektné disneyovky, ktoré vedú decká aj k vážnej hudbe...
Alebo Nemo...
Shrek nie je rozprávka, to je skôr už animovaný film (pre dospelých) sú tam rôzne poznámky, ktoré by nepochopilo 7 ročné dieťa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
v priemere sa deti teraz zaujímajú o Dobu ľadovú, Hľadá sa Nemo, Shreka.. možno Neskrotná, aj tú mi písali do dotazníkov, a ešte Hore..
Maly nemo:
Nekonecny pribeh:
Alebo Nemo...
Shrek nie je rozprávka, to je skôr už animovaný film (pre dospelých) sú tam rôzne poznámky, ktoré by nepochopilo 7 ročné dieťa...