Baby, nosíte radšej rozpustené vlasy, alebo si ich nejako dáte do copíkov? Ja si vlasy zopnem len vtedy, keď niekam idem, lebo mi ich vietor prefukuje a potom vyzerám ako Einstein A po byte nosím rozpustené, lebo vraj gumičky ničia vlasy :/
mne sa páčia rozpustené, ale ja mám už strašne dlhé a strašne mi už lezú na nervy, takže ich musím mať zopnuté. ale už aj cop mi vadí, takže ich mám zmotané a zaštipcované
tak to je teda dobra blbost ze gumicky nicia vlasy.....podla toho ako si tie vlasy do gumicky das......a pokial si ix nesklbcujes, ked si davas gumicku dolu, tak je vsetko OK....a ja osobne uprednostnujem vlasy v cope....rozpustene vlasy mi casto zavadzaju.....
zvacsa mam vlasy do jedneho drdolu a tu gumicku mam na hlave vo dne v noci a ptom sa mi vzdy robia vlnky takze sa snazim povedat ze zvacsa nosim drdol na hlave (aspon mi vlasy vsade nelietaju rozpusetne alebo s nejakym ucesom len ked mam cas
radšej ich nosím v cope,ale paradoxne ich mám skoro vždy rozpustené...dôvod je jednoduchý-nikdy neviem kam si dám gumičky,čiže nemám ani jednu a v cope ich nosiť nemôžem
mno ja vlasy skoro vzdy nosim v copiku lebo ked si ich ja necham rozpustene taq ich mam za hodinku pochomolene a ked sa rozcesujem je to velmi neprijemne
posledne mesiace, kedze vlasy uz mam dost dlhe, tak radsej nosim v cope, aj kvoli teplu aj pohodlnosti...inak to skusam striedat...alebo teda moja kvalita vlasov vyzera asi tak ze ich mam dost jemne a teda rychlo splhnu.musim umyvat kazdy den..cize umyjem, vyfenujem, mam rozpustene..a asi po 5 hodinach nastupuje cop.. lebo rozpustene po 5 hodinach su splhnute a nekedy potrebuju precesat..a kedze ne zdy mam hreben tak treba cop.
zhuzvane do drdolu, ked je teplo, pri domacich pracach, pri sporte... vysoko v cope, ak sa idem von bavit hlavne na dnb, alebo podla toho co mam oblecene..inak vzdy rozpustene
No ja nosim vacsinou rozpustene, ale ked som v skolee mi to vadi lebo ked pisem, vlasy mi idu do oci heh Ale ked idem niekam sportova lebo tak nosim cop alebo drdol
ja nosim furt rozpustene, ale v cope iba v tedy ak sportujem, inac nie. ked mam mat cop tak ho nosim tak ze cop mam vicesany vysoko a par vlaskov v cetne ofiny mi trcia ale stale nosim ropzustene
Ja nosim cop vždy aj v noci iba ked sa doma kupam tak nemam a ešte ma nikto nevidel s rozpustenimi vlasmi iba mama štyria moji kamarati brat a vecej nikto tak ja viac uprednostnujem cop
Vždy som chcela mať ofinu ale pred tým ked som ju ešte nemala nosila som vlasy v cope vždy lebo mi spolužiačky vraveli že mi to pristane ale ked nmam teraz ofina tak v cope tažko nemám na to nervi si to sponkovať a nechám si judorásť aby som mohla nosiť copy .
No ja milujem keď môžem mať rozpustené vlasy. Ale naši mi to zakázali vraj som oveľa krajšia keď ich mám zopnuté, alebo aby som nedostala vši, vlasy môžem mať rozpustené iba doma a to je pre mňa niečo strašné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale copiky vacsinou nosim ked mam doma dajaku robotu..
...
zvacsa mam vlasy do jedneho drdolu a tu gumicku mam na hlave vo dne v noci a ptom sa mi vzdy robia vlnky takze sa snazim povedat ze zvacsa nosim drdol na hlave (aspon mi vlasy vsade nelietaju rozpusetne alebo s nejakym ucesom len ked mam cas
Ale to len v takom "akože copeô, gumičku mám niekde v strede copu, lebo ak si dám vyššie, rozbolí ma hlava
ja so zapatym rozhodne!
a copiky su skor lepšie napr na šport, ked behaš, hraš tenis alebo len tak na doma ked upratuješ alebo čo...
ja mam najradšej rozpustene na zenach
@12 lool
- ak idem von: rozpustené vlasy
- ak mám tričko na ramienka: rozpustené
- ak plávam a je mi jedno, či budem mať mokré vlasy: rozpustené
- ak plávam a nechcem si namočiť vlasy: zopnuté
- ak fúka vietor: zopnuté
- ak mám top s golierom: zopnuté
- ak športujem: zopnuté
atď.
alebo potom dalsia moznost: tu neviem popisat
ale mala by som vymysliet uz daco nove pretoze takto ich nosim uz dost dlho