na jarmoku som si kupila rozatahoak aneviem ako si to ma udrzat v uchu stale mi to pada a boli ma to co s tym mam robit pls ak s tym ma niekto skusenosti ... koment...
ja som zacal roztahovat koncom augusta za 2tyzdne som dal 8mm a teraz uz len cakam kym sa to zahoji nech tam mozem narvat tunel =D ale k teme nvm sice aky mas roztahovak ale ked ti to vypadava zober obycajnu gumicku a "zahakni ju na zaciatku vopchaj roztahovak do ucha a potiahni tu gumicku pod lalokom a zahakni ju na konci roztahovaku hlavne davaj pozor nech to tam nedas moc natesno na druhy den chod so sprchy/vane poriadne si vymoc to ucho a vopchaj tamt en roztahovak do takej miery abys a tam udrzal sam bez pomoci gumicky hlavne davaj pozor nech si nenatrhnes ucho
vopchala som asi za dva-tri dni z "úplného nič" 4ku... a potom do dvoch týždňov 8čku..mám vysoký prah bolesti .... teraz je dierka však úplne zrastená a nebolo by nič poznať, ani stopa po tom
aj mne to vypadávalo...raz som stratila rozťahovák keď som ho mala na najhrubšom...zarástla mi dierka a potom som to rozťahovala špáratkamy, slamkami a pod... a odvtedy je to v pohode
@luc.ka nie, to nie ty, ale nasa mlad je blba...oni si totizto davaju do ucha nejake roztahovaky, co som videl vyzera ako nejaka spirala, a potom maju dieru v uchu a je to dnes "hrozne cool"
@belzeboss aha to robia aj niektoré africké kmene a niekde som čítal že to aj kvoli tomu lebo im bieli znásilňovali ženy tak aby sa im nepáčili tak si začali robiť takéto veci na tele ale je to otras
@turion aj take taniere nosia v afrike v ustach, to tu snad nepride..nevedel som, ze to preto..paradoxom je, ze tam to robilil, aby zena stratila na hodnote..tu to robia preto, aby v ociach rovesnikoch stupli..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
len ho strcit hlbsie, aby nespadol.. boli jak svina ale stoji to za to nie?
@thgirl22 mne sa to paci a chce to skusit
Bolieť to má
a tie slimákové rozťahováky sú strašne škaredé.
Ja radšej slamky alebo ihlice. Tie hlavne stoja na mieste a nepadajú.