Podľa mňa môže DOSŤ uškodiť, keď vypiješ toľko vody naraz. Žalúdok tiež nevydrží všetko, a už som čítala aj o nejakých prípadoch, keď na to ľudia zomreli. Okrem toho, ak aj náhodou tú vodu nejako "stráviš", pekelne si zaťažíš obličky, zrýchli sa ti tvorba moču a sním z tela odídu dôležité minerály, čo je tiež nebezpečné. Ľudia vymýšľajú hlúposti, a potom na to aj doplatia.
@sanduleak ale ja nechcem stale tolko,ja cem len vipit aby sa roztiahol a jest potom aby sa donho zmestilo vela jedla , a potom o tyzden zase vipit vody a zase ,chapes nie?
Hej, chápem, ale ono to nie je dobré ani jednorazovo. Žalúdok nie je z gumy, že sa natiahne bez problémov, vieš. Radšej by som to neskúšala. Pozri si napríklad toto:
@krutafunebracka zase perilis co ? Na charitu ti nikto neprispeje tymto pristupom, na druhej strane urcite si ty uz nejak zarobis. Odporucam roh na Trhovej ulici 32. Trnava.
@sanduleak myslím, že tam by nebol problém s roztiahnutím žalúdka(keďže sa ti tam zmestia tak 2 litre čohokoľvek-jedla či vody) ani so "strávením" vody, keďže na vode nemáš čo tráviť, v žalúdku nezostáva pokiaľ ho máš prázdny, v podstate tadiaľ iba prebehne... skôr by som sa o tie obličky bála
a myslis ze to pomoze ze das doseba dvakrat viac jedla ??? dosiahnes akurat to ze ti bude dvakrat dlhsie travit takze aj tak nezies viac ako obycajne.... jedine sa pekne dojebes... ked chces pribrat tak priberaj normalne a nerob blbosti
Hm, tak potom niečo vysokokalorické. A skúšal si, či nezješ viac, keď ješ viac rôznych jedál po sebe? Napríklad ja nedojem polievku, lebo už viac nevládzem, ale hneď po nej si dám koláč, potom zas puding, potom hneď jogurt, čokoládu... Chápeš, nesnažiť sa zjesť jeden plný tanier jedného jedla, ale viac rôznych jedál.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Tuším od osem litrov je to nebezpečné. A nepochopila som účel videí.
» zena.pluska.sk/bajecna-zena/cl...
ja chcem svoj žalúdok zmenšiť!!!
a myslis ze to pomoze ze das doseba dvakrat viac jedla ??? dosiahnes akurat to ze ti bude dvakrat dlhsie travit takze aj tak nezies viac ako obycajne.... jedine sa pekne dojebes... ked chces pribrat tak priberaj normalne a nerob blbosti