na birdzi sa ti zachová anonymita a môžeš kludne vypisovať veci do stavov, bez toho, aby sa človek mohol obávať že zajtra to bude roznesené po celej triede... proste na birdzi môžeš komunikovať so všetkými, na facebooku iba s tými čo ti schvália priateľstvo a všeobecne je to tu proste lepšie, keď si to vezmeme tak na facebooku sa nedá nič robiť, tu sa dajú zakladať fóra,ankety,čítať časák,upravovať Webku.. tu je vždy čo robiť
Ruku na srdce. Porovnávať komunitný portál a sociálnu sieť je trošku odveci. FB je absolútna jednotka vo svete a jeho zameranie je úplne iné, ako zameranie Birdzu.
Birdz-nie je tu nikto zo spolužiakov, nikto ma tu zatiaľ z princípu neposlal do p**e, je to tu zaujímavejšie a riešia sa tu veci niekedy ako v telenovele
tu si mám s kým pokecať a tie fejsbúkovské debiliny mi fakt lezú na nervy , hlavne ludia, ktorí mna a dalších 100 ludí označka na každej trápnej fotke alebo obrázku a zakaždým mi tam vybehne kto to komentoval a tie statusy písané na svoju osobu v 3.os. - je to fakt trápne, hovoriť o sebe ako o nej/o ňom.
a do priatelov si ma pridá hockto, len preto že ma pozná alebo čo a nikdy mi nenápíše, alebo len ani neodpíše, tak aký to má zmysel
na FB moc nechodím, maximálne keď si niečo potrebujem vybaviť so spolužiačkami, lebo tie neni sú zaregistrované na Birdzi... a inak Birdz je omnoho lepší než FB, lebo nevypadáva a ešte mnoho iných vecí, ktoré sa mi sem nechce písať...
Používam aj jedno aj druhé. Facebook na osobnejší kontakt, Birdz na ten viac verejný. Obe sociálne siete pre mňa majú svoj význam aj využitie.
Birdz je lepší na "lov" nových zaujímavých ľudí a získavanie nových kontaktov, Facebook je lepší na komunikáciu s nimi a bližšie spoznanie sa.
Čo sa týka zlých vlastností Facebooku aj Birdzu, tak za tie môžu hlavne niektorí fanatický užívatelia Sedí to tam celé dni, stále to uverejňuje samé príliš osobné hlúposti, pozýva do skupín, odporúča aplikácie, háda sa to vo fórach, háda sa to v anketách a píše nechutne urážlivé komentáre, akoby to vyšlo rovno z jaskyne od dojedeného mamuta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a do priatelov si ma pridá hockto, len preto že ma pozná alebo čo a nikdy mi nenápíše, alebo len ani neodpíše, tak aký to má zmysel
Birdz je lepší na "lov" nových zaujímavých ľudí a získavanie nových kontaktov, Facebook je lepší na komunikáciu s nimi a bližšie spoznanie sa.
Čo sa týka zlých vlastností Facebooku aj Birdzu, tak za tie môžu hlavne niektorí fanatický užívatelia Sedí to tam celé dni, stále to uverejňuje samé príliš osobné hlúposti, pozýva do skupín, odporúča aplikácie, háda sa to vo fórach, háda sa to v anketách a píše nechutne urážlivé komentáre, akoby to vyšlo rovno z jaskyne od dojedeného mamuta
to su mi otazky