mám teraz dosť vyhádzanú pleť (lebo krámy!!) proste inokedy takú nemám a zajtra mám prvé rande a tak chcem vyzerať dobre, prosím nejaké typy čo si mám na to dať, aby to aspoň trochu zmizlo??
(btw. viem, že existuje make up).. ale hľadám niečo
skús sa napariť nad obyčajnou čistou vodou alebo harmančekovým čajom a potom si to buď vytlačiť a dať nato nejakú vodičku alebo bez vytláčania alebo poprípade skúsiť alpu ...no a potom s tým nič nerob a možno to bude do rana lepšie a potom si skús dať aspoň trochu krycieho make-upu možno to pomôže nie som nijaký odborník
podľa mňa si to radšej nedráždi ani vytláčaním ani pílingom, radšej si to len pretri vatičkou s harmančekovým čajom a lebo niečím čo má protizápalové účinky a potom si daj na to korektor
@simuliatko Tak ja neviem, ja som od nej nepribrala, ale pleť sa mi po začatí užívania zhoršila, teraz je to už také viac - menej normálne. Ale to asi závisí aj od typu pleti, aj od typu antikoncepcie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ofc zas nie, ze to vyzera, ze mas lepru abo co ^.^
make up ničí pleť a stres skracuje život, tak sa uvolni
@n0win0u "chlapov to az tak strasne netankuje"
a s týmto môžem súhlasiť
BTW, nehovorte tomu krámy, je to nechutné
(neskúšala som to, ale kamoška mi to tvrdila, no ruku do ohňa za to nedám
ale tiež korektor pomáha
nema nahodou HAK naopak, plet zlepsovat ? :/
tak teraz sa normalne bojim ju aj niekedy zacat brat,ked sa z nej pribera a este aj plet je zla :/