Prosím poraďte niečo na rýchlejší rast vlasov, potrebujem, aby mi narástli aspoň 3-4cm za mesiac, lebo mala som vlasy skoro po zadok ale dala som sa ostrihať a teraz ich mám tesne po plecia... strašne to lutujeeeem ... ale niečo čo už máte ov
ono je to dané geneticky, nejak výrazne to neovplyvníš, ale samozrejme čím zdravší a vyživenejší vlas, tým "skôr" porastie. neviem ako by som sa vyjadrila lepšie (aj keď je to asi nezmysel, čo som povedala).
ale v skratke najlepšie, čo pre ne môžeš urobiť je nefarbiť, nefénovať, nežehliť, nenatáčať (teda žiadne tepelné šoky), existuje kopa tabletiek s všelijakými vitamínmi a vyber si nejaký šampón bez silikónov, ktoré ti vlasy iba zbytočne zaťažujú. raz za mesiac či dva/tri podstrihnúť poškodené konce a hlavne, veľa trpezlivosti nedorastú ti za mesiac ani za pol roka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
skorej jedz zinok a magnezium a nekaz si vlasy aby ti pekne rastli..
nefarbiť
a Revalid tablety (odskúšané, brala som ho lebo mi padali a z neho mi začali rýchlejšie rásť a dokonca aj zhustli)- ale účinok má na každého iný
ale v skratke najlepšie, čo pre ne môžeš urobiť je nefarbiť, nefénovať, nežehliť, nenatáčať (teda žiadne tepelné šoky), existuje kopa tabletiek s všelijakými vitamínmi a vyber si nejaký šampón bez silikónov, ktoré ti vlasy iba zbytočne zaťažujú. raz za mesiac či dva/tri podstrihnúť poškodené konce a hlavne, veľa trpezlivosti nedorastú ti za mesiac ani za pol roka
» www.birdz.sk/webka/mielikki/...
» www.birdz.sk/webka/mielikki/...
prípadne letlampa alebo niečo také