Baby,ktoré ste sa z hnedej/tmavohnedej/čiernej farby odfarbovali na ryšavo, museli ste to najprv stiahnuť na blond,či existuje nejaká dobrá farba,ktorou by sa to z tmavohnedých dalo dosiahnuť aj bez tej blond fázy?
Popr. ak napíšete nejaké odporúčania
hej kaderníčka ma odfarbovala, inak by to sakra nechytilo
a v tom čase bolo veľmi málo hrdzavých farieb, najradšej som mala od loreal (konkrétnejšie už fakt neviem )
no v prvom rade je rozdiel či máš prirodzenú tmavohnedú alebo farbenú. prirodzená pôjde vcelku jednoducho, farbenú treba prebiť nejakým poriadnym odfarbovačom
a pri každom odfarbovaní to ide do ryšava, otázka je, či je to ale taká ryšavá ako chceš
ja som ryšavú získavala veľmi zvláštnym spôsobom na moje tmavohnedé vlasy som si dala syoss zosvetľovač, vyzerala som ako kura na to som dala nejakú červenú, cca. o mesiac, keď sa to kus vymylo som si dala hennu a mala som pekné ryšavé a odrasty som dofarbovala syoss vibrant colors-oslňujúco medený a v pohode prefarbila aj tmavé vlasy
@3kurt21 spolubývajúca bola ryšavá 2 roky, išla potom normálne na hnedú(čo chytilo v podstate skoro na čierno) ale stále má po 3/4 odrastky ryšavé(nevieme ako to je možné,ale je to možné )
@kushi no keď to máš svoju farbu tak by to nemal byť nejaký velký problém. ak teda takú farbu niekto vyrába. ak nie, tak jedine zosvetliť (čo pôjde aj bežnou blond farbou) a následne nafarbiť...len neviem si to predstaviť takto robiť pokaždé, keĎ vylezú odrasty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a v tom čase bolo veľmi málo hrdzavých farieb, najradšej som mala od loreal (konkrétnejšie už fakt neviem )
a pri každom odfarbovaní to ide do ryšava, otázka je, či je to ale taká ryšavá ako chceš
nemam tmave vlasy ale chcela som blond a vznikla z toho rysava
no uvidíme aká ryšavá z toho vzíde nakoniec