ak ma charizmu a hned ma zaujme tak preco nie??? je jedno ci je rysavy...blond alebo cierny.... tak neboj, isto na nejaku zapposobis...(ak mas rysave vlasy) a nepotrebujes k tomu ani vyzor
takze..ahojte... mam aj ja rysave vlasy a pehy..hrozne sa mi to nepaci..o vlasoch mi tvrdi rodina, niektorí priatelia a znami, dokonca aj kadernicka, ze su krasne..lenze...uz som toho mala dost..vysmievania sa a podobne..tak som si zacala farbit vlasy...najprv som skusala penove farebne tuzidlo cervene.no tak to bola pecka...take pekne vlasy..a ked som si ich zmyla, dostali krasnu ruzovu farbu!! viete ako sa mi pacila? bolo to super... pacilo sa to vsetkym... potom som zacala pouzivat zmyvatelne sampony- visnovocervenu farbu...uplne ze super taktiez..len..leen to vydrzalo malo..tak som sla na farbu...cervene a cervene..stale som mala nejaku farbu..lenze aj to sa rychlo "vymylo" ..vybledlo to. teraz som mala fialovu-uplne supeeeeer to bolo..strasne super proste,len uz sa akosi aj tato vymyva..a rozhodla som sa, ze si uz do leta farbit vlasy nebudem a ze pojdem na blond..bude to dobre? co myslite?
Ja nahodou žeriem ryšavky akože myslim že obdivujem :p velmi sa mi to na babach pači, a na chalanoch? prečo nie, ked ma v sebe neaky ten šmrnc tak jasne že by mi to nevadilo :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
je to taka ina farba ,nechapem co je na nej zle
je super