Je to chytlavé Každopádne je to pán kedže ma tolké videnia už natom klipe Jemu nejde oto ci to ej dobre alebo ne ide o love a ked to ludia riesia? hlavne tí negativisti tak patrik sa doma smeje na primitivnosti národa
noo nato ake sa mi to zdalo prijebkane nazaciatku ked som to pocula prvy krat je to dosť nakazlive pustam si to stale ....a ked nieco robim tak ze sa na to sustredimnapriklad kreslim tak si to zacnem spievať .....to už je moc.....
@rabbitko9 a kde som povedal že ho počuvam ? ja slucham uplne všetko Ked sami to nepači tak to neriešim si to nepustím premna to hasne
Nechápem prečo ho furt resite že hanba národa a pod? nepači sa ti nepustaj si to... JE to jedno či je to "rytmus" alebo ine kafe o-zone a co ja viem čo este... nepači nepočuvaj nerieš chapeš?
AChcel som anpisať jebnutá slovač ale to ej globálny problem takže jebnutý ľud , na tomto našom "riešitelskom" pude nezarába len rytmus ale hlavne bulvár
A tý ludia čo davaju komentáre typu "kto ho počuva je taký istý kkt ako on" si len pomyslím o tom dotyčnom že je kkt... Je každeho osobná vec čo počuva a takéto predsudky podla hudby to je.... Takže myslím si otebe svoje ale ak mi to vyvratíš tak možno zmenim nazor
@v3nty ...sam si sa zhodil lebo nic z toho co si napisal, som nepovedal ...ani to ze si ho pustam, ani to ze ho stale riesim, ani nic o jebnutej slovaci, ani ze kto ho pocuva je taky isty kokot...ja som len podotkol na fakt ktory on sam reprezentuje ..cize mne je jedno co si o mne myslis...
mňa to zaujalo tou primitívnosťou rád si to pustím keď mi nie je do smiechu lebo vždy ma to zaručene rozosmeje ...ale musím uznať že klip je kvalitný ...aj keď mať jeho peniaze tak ho spravím taký istý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
je to uplná hlúposť a nepochopím koľko ludí niečo také podporuje...
MOžno by ste sa mohli zamyslieť nad sebou
ale asi nikto nevie čo je to HUDBA... tak si žite v obmedzenom svete a počúvajte tieto frky..
presne! ušetril si mi robotu tiež som to chcel napisat a rytmus je chujo aj nas skolnik je normalnejsi ako on
Nechápem prečo ho furt resite že hanba národa a pod? nepači sa ti nepustaj si to... JE to jedno či je to "rytmus" alebo ine kafe o-zone a co ja viem čo este... nepači nepočuvaj nerieš chapeš?
AChcel som anpisať jebnutá slovač ale to ej globálny problem takže jebnutý ľud , na tomto našom "riešitelskom" pude nezarába len rytmus ale hlavne bulvár
A tý ludia čo davaju komentáre typu "kto ho počuva je taký istý kkt ako on" si len pomyslím o tom dotyčnom že je kkt... Je každeho osobná vec čo počuva a takéto predsudky podla hudby to je.... Takže myslím si otebe svoje ale ak mi to vyvratíš tak možno zmenim nazor