Je to vymývanie mozgov, homosexualita, vulgarizmy, rap, hiphop, nasledujúce generácie budú mentálne retardované, budú jesť chipsy, hamburgery a hranolky, budú to zapíjať cocacolou pri TV s ovládačom.
Najlepšie je nemať deti aby ste sa nemali za čo hanbiť. Táto doba mentálne zdegeneruje vaše deti !
Rytmus to má aj v jednom texte... "Ja som zrkadlo, ja som odraz tejto doby..." Bohužiaľ má veľa fanúšikov, ktorý sa vyskytujú medzi nami... ja im neberiem ich názor, ale ľutujem ich, pretože prichádzajú o veľa, keď si skutočné umenie nahrádzajú, týmto odpadom.
Aj keď na druhej strane Rytmus obohatil našu scénu, ak sa to tak dá povedať.
v poslednej dobe mi ten cigan dost vadi,rozhodol som sa ze okamzite budem vypinat vsetky spotrebice ked ho z nejakeho zacujem a zasadne budem ignorovat vsetky novinove spravy o nom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Najlepšie je nemať deti aby ste sa nemali za čo hanbiť. Táto doba mentálne zdegeneruje vaše deti !
Aj keď na druhej strane Rytmus obohatil našu scénu, ak sa to tak dá povedať.
Ale neviem či nám tým vynahradí, že nám kazí mládež... Menší dôkaz: » www.mojevideo.sk/video/dd30/rytm...