Tak je to pravda, ale zase ako kedy, zazil som aj situacie ked som lutoval niektore veci ked som bol pod vplyvom alkoholu a potom som vytriezvel, ale nemam nic proti tomu napit sa taky piatok,sobotu pekne do nalady a vyblaznit sa
Ked to ludia prezeniete tak to byva...zle, staci do nalady potom je zabava, tiez som to uz par krat prehnal a nedopadlo to najlepsie, treba si to ustrazit!
no ja sa do toho stavu dostanem velmi tazko neviem preco kamosom uz poriadne zajebava a ja som furt v pohode ale ked uz som v tom tak je ozaj brutalna haluz a prednedavnom som tak namatkovo skusil marisu a tiez to vobec nie je zleeee ale ostanem radcsej pri chlaste
no ja som som raz bola v nalade a tiez ze si dame marisku a hned som bola K.O....zrazu som sa rano zobudila doma na posteli a nechapala som...,, este ze som v tu noc bola sama doma.
jaaaj, chlast je celkom v poho ja si myslim. Ale zasa s mierou, treba sa vedet ovladat. Ja si myslim ze nieje nic lepsie ako sa po takom hnusom narocnom pracovno tyzdny ( popripade skolskom tyzdny) cez weekend poriadne zresetovat nejakym tym alkoholom a vyjasit sa na nejakej dobrej party. Aj ked to uz nerobievam kazdy weekend ako volakedy...
Fuj fernet nemozem Ja hlavne to ovocne, marhulku, ceresnu, hrusku, alebo tak.... ale asi najviac taku dobru spissku hrusku, ked je kvalitna, neni co riesit. Dakedy som pijaval vselico, ale moje chute sa zmenili. Vodka je myslim taky zaklad, taky ze nic extra dobre, a nic hrozne. Tmave ako rum, konak a tak, to nemusim, dakedy som mal rum celkom rad, alebo karpatske horke ale aj toma preslo. Najviac co neznasam su bilinky a borovicka Cize fernet,becherovka, jagermaister, demenovka, myslivecka alebo tak vsetko prec I ked s tych tmavych si rad dam semtam tatransky caj alebo zbojnicky ( 72 percent ) odporucam, je to sleha > ( teda aspom myslim ze je to urcite lepsie ako absint ) .
taq...ty trapko s nickom Crack, uwedom sa prosim ta a netrep o pitchowinax...kedze nemam organizmus stawany na alkace, maximalne si dam taq 1-2 pushkinky (black sun)...ale moooze sa stat, ze nehame na xvilku nashem milowane kolaciky, koljeska a ciredsy na pokoyi...ale ani w tedy newydrzim wela a padam aqo prvy hh =D...hlawne nekombinujte...alkac s alkacom sa ece aqo taq daa, ale z inou drogou isto ee...taqy pervitin napr. potlaca alkohol, marihuana znasobuje a prehlbuje stawy...nic prijemne...na druhy den rano samozrejme cakayte brutaaalnu opicu...to wam wrawim tha sa drzte spoludrogishti ^^
..a bez chlastu neni?...smutneeeeee...hehe ale ne sak jasne ze kej si cucneme tag nam je fse jedno a pichovinky sa vystrajaju....dakedy fakt supa en obcas riadny traps....taze...
strašna haluz je to veru fakt..vždy sa len nadrbem ,preyebem peňaze do luftu ,zo pár ludmi sa pohadam a na druhý deň mi je na p*ču celý som dobitý, dooškieraný a neviem vôbec čo sa stalo...Fakt strašna haluz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale v mojom prípade som to prehnala tak dosť len raz... odvtedy mám očina stopkách aby to bolo v norme
ale ne.. netreba pit.. sak to je uplne nechutne
najhorsie su rozne rumy,drinky,likery,sampusy..pfuj
ale...pivo ruleeeeeees