ratam len tie, ked sme si povedali to trapne: "chces so mnou chodit?"....inak to boli vztahy, ked som sa s nejakou holkou citil dobre a boli sme spolu casto-taka pritazlivost kratkodoba
No ja dodam ze detske vztahy som ja do toho nezaral a inak som nemal ziadny vztah. A naco aj ked o par dnove vztahy nestojim a ani NECHCEM! A pekny vztah je dnes problem najst kedze tie vztahy su povrchne.. cest vynimkam
skoda ze sa necenia na ludoch tie prave hodnoty.. no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
skoda ze sa necenia na ludoch tie prave hodnoty.. no.
Vzťah som mala jeden, teraz mám druhý. A, bohužial, som zažila aj ten "párdňový" ošial.. To tak medzi nimi
ale nie vazne... mala som jeden normalny regulerny a stacilo zatial, nie je cas...
ja pod slovom "detsky" vacsinou oznacujem detske veci a pod slovom "trapny" trapne veci, ale ked je to u vas naopak, tak to beriem.
druhu cast prispevku som nepochopil. je mi jasne, ze ani ty, ale narazku na rodicov si v ziadnom pripade netreba odpustit.