Frajera, hanesa, foolwith.., bývalého, ktorý má cca 3 nicky a spolužiačku, ktorá sem nechodí a ani nikdy nechodila, ale nejakým zázrakom som ju tu našla asi 5?
cca 20-25 (ale nevedela som, či mám rátať aj tých, ktorých som stretla iba raz a už ich nikdy viac neuvidím (niektorých chvalabohu, že nie ) ale tak, bola som s nimi normálne vonku, tak som ich rátala)
@kittyboo ja som ta videla aj niekedy v máji ešte v Eurovei tuším, som myslela ze ti aj pozdravim, ale si bola taka zažrata do nakupovania, tak si si ma ani nevšimla
3-4 ale nepoznam ich vdaka birdzu len som ich tu nahodne nasla a oni asi stale nevedia ze ja tu som a neviem ani ci tu vobec chodia este, dlho som ich tu nevidela...
4 co poznam osobne 1 co som spoznal na festaku ale registrovanych tu ich je este viac co poznam, len sem asi moc velmi nechodia len maju vytvoreny ucet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
40niečo
nevyškieraj sa mi tu jak jebnutí!!!
DO OČI EŠTE!!!
panebože, ani písať neviem ako ma to nahnevalo
a to mi už stačí
ale jedneho som si nechala navzdy uz, to sa rata najviac juu!
@igorv
@sest
Dúfam že som na nikoho nezabudla
Ale už sa tu nejaký ten rok neukázali.
a hlavne neviem, či sa pod "poznať sa" ráta to, keď sme pravidelne(jšie) v kontakte alebo hocikto, s kým som sa videla naživo
9 možno
S jedným super birdzákom som bol napr. aj dnes na čaji!
A k téme, 1