To mi pripomína jedno príslovie v súvislosti s tým že kdo mal s koľko ľuďmi sex .... že ked ma baba s kolkymi sex a muž s kolkymi sex:
"Ak jeden kľúč (muž) odomkne veľa zámok, tak je to super kľúč, ale keď jednu zámku (žena) odomkne veľa kľúčov, tak je to na hovno zámka
@7 hej, podme porovnavat ludi so zamkami, akoby to neboli osoby s vlastnym rozumom a zo zeny, co nahodou mala viac ako jedneho partnera robit "na hovno zamku"
inak viete, preco sa to hovori?
lebo nie je treba vela na to, aby bola zena atraktivna pre chlapa na tolko, aby s nou mal sex, zatial co zena potrebuje ovela viac na to, aby s niekym mala sex. ha
@7 ako môže toto napísať 19 ročný človek? Gratulujem, práve si si prirovnal kokot ku kľúču, ja byť ním tak si impotentný do konca života a ešte ti aj po nociach v spánku po čele jebem žaluďom.
@17
hej, kazda zena, ktora s nikym nespala, si to len vymysla a uz mala minimalne 100 chlapov, popripade ak naozaj s nikym nesprala, tak je to preto, lebo vsetkych dobrych chlapcov sfriendzonovala a potom jej nikto nezostal
no a chlap ked mal sex, je vzdy ten, ktoreho zeny vyuzili len na sex lebo nikdy nechceli vztah
a chlap ked nemal sex, tak je to preto, lebo sa k zenam spraval uctivo a tym padom ho ignorovali a friendzonovali a nechceli
@hoperpohroma@karlotiskot what?? veď len napísal ,že mu to pripomína príslovie to akože keď napíšem, že dnes som videl Hitlerov citát "Čím viac spoznávam ľudí, tým viac milujem svoje psy."
ako som si to len mohol dovoliť prirovnať ľudí k psom
@hoperpohroma netusim, ci mas v poslednom odstavci chybu, alebo si to naschval tak jebnuto napisala/sformulovala....ale pravda s tymi klucami je taka, ze zena sa nemusi moc snazit, aby zviedla chlapa na sex, ale chlap sa musi ovela viac snazit, aby mu zena skocila do postele (ked to nie je kurva typu co dava za usmev)...proste zeny su v tomto komplikovanejsie...ale celkovo z toho vyplyva len toto:
1.chlap ma malo sexu - bud je skaredy alebo ma okolo seba privelmi narocne zeny, ziadne kurvy+kombinacia
2.chlap ma vela sexu - bud je pekny alebo ma okolo seba kurvy+kombinacia
3.zena ma malo sexu - bud je skareda, ale fakt skareda alebo nie je kurva a ma vysoke naroky+kombinacia
4.zena ma vela sexu - bud je pekna, ale moze byt len priemerna alebo je kurva+kombinacie
@hoperpohroma ja som len napísal že mi to to príslovie pripomína... to príslovie je zlé.. určite to tak nie je ja som toho názoru, že každý človek a je jedno či je muž alebo žena... ak mal v živote sex viac ako s jedným tak je to zlé...
@v3nty nic si z toho nerob, @hoperpohroma je proste zakomplexovana a arogantna krava, ktora si mysi, ze ma patent na rozum, a ked niekto povie nieco, co jej mozocku s iq2 nedoslo, tak toho cloveka vyhlasi za debila...nuz pre hlupaka kazdy hlupy
@jurito ja pisem len pravdu, nic len pravdu, ale moje logicke myslienie tak daleko pred tymito uboziakmi na birdzi, ze ma tu osocuju a mavaju "argumentami"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
"Ak jeden kľúč (muž) odomkne veľa zámok, tak je to super kľúč, ale keď jednu zámku (žena) odomkne veľa kľúčov, tak je to na hovno zámka
inak viete, preco sa to hovori?
lebo nie je treba vela na to, aby bola zena atraktivna pre chlapa na tolko, aby s nou mal sex, zatial co zena potrebuje ovela viac na to, aby s niekym mala sex. ha
chod sa ucit na reparat
@7 a to hento hebedo nebudw
hej, kazda zena, ktora s nikym nespala, si to len vymysla a uz mala minimalne 100 chlapov, popripade ak naozaj s nikym nesprala, tak je to preto, lebo vsetkych dobrych chlapcov sfriendzonovala a potom jej nikto nezostal
no a chlap ked mal sex, je vzdy ten, ktoreho zeny vyuzili len na sex lebo nikdy nechceli vztah
a chlap ked nemal sex, tak je to preto, lebo sa k zenam spraval uctivo a tym padom ho ignorovali a friendzonovali a nechceli
been here, seen that :letim:
ako som si to len mohol dovoliť prirovnať ľudí k psom
1.chlap ma malo sexu - bud je skaredy alebo ma okolo seba privelmi narocne zeny, ziadne kurvy+kombinacia
2.chlap ma vela sexu - bud je pekny alebo ma okolo seba kurvy+kombinacia
3.zena ma malo sexu - bud je skareda, ale fakt skareda alebo nie je kurva a ma vysoke naroky+kombinacia
4.zena ma vela sexu - bud je pekna, ale moze byt len priemerna alebo je kurva+kombinacie
@trdelniiiq nemas za co
Mala by si asi zmenit kolík...