a že nesklamú svojich voličov, keď pred voľbami jasne vyhlásili, že so SMERom nie. a robili aj protiSMERovú kampaň.
verím v ich schopnosť kalkulácie:
teraz pôjdu so SMERom, stratia preferencie, do roka budú predčasné voľby, lebo sám Najhranatejší také vie zariadiť a v tých sa KDH ani nedostanú do parlamentu.
verím tomu, že nezradia tých 8%, ktorí im dali hlas aj pre to, že SMERu pred voľbami povedali jasné nie.
(včera som ešte pochybovala, ale dnes mi vychladla hlava a som sa pýtala kde tade, že ako to vyzerá v útrobách, tak znova začínam vidieť veci optimisticky )
@grietusha shootymu sa to veru podarilo /hoci az teraz som si vsimol ze jedine f ííí geľom pohľad ide hore..
ale tak ci onak.. kdh nemozu ist zo smerom z jedineho prozaickeho dovodu.. MUSELI by byt podporovani 9mi hlasmi SNS a okrem toho ani to by im nemuselo stacit na vacsinu, lebo tolko ludi, co by z tych 16 nesuhlasilo s dohodou zo smerom.. ach jaj..
(uz nehovorim o tom, ze by si kopali politicky hrob a pokial by s krajinou nespravili doslovny zazrak tak by ich nezachranilo nic)
hlas v ankete vyjadruje iba moje zbožné prianie... po včerajšom vystúpení Jána Čarnogurského v Správach a komentároch na Dvojke (vidím tú reláciu raz za rok a hneď toto) mi ostáva iba veriť, že v KDH existuje dostatok slušných a inteligentných ľudí (Daniel Lipšic a spol.), ktorí neskočia na lacné ťahy SMER-u
po rozpade zlepenca sa KDH už nikdy do vládnej koalicie nedostane!
som zhrozený čo po vyhláseni novej vlády nastane na Slovensku, 28-tisic úradnikov vyhodených, 1/3 policajtov odide, EU nás už teraz kritizuje kvôli grecku za čo môže Radička, uťahovanie opaskov atď!
ale čo ste chceli máte, môžte si v Blave zatancovať a hrať sa na demokratov
SaS povedalo čo je preň prioritou a tak aj KDH si zvolilo nejakú prioritu čo zvyšuje ich možnosti to presadiť pretože konflikty nechce ani SaS ani SDKU ani MOST a KDH z toho chce niečo vyťažiť pre svoj program...takže sa dohodnú všetko je to len hra.
6 stran chce vytvorit stabilnu vladu - sas,kdh,sdku,most,oks a obycajni ludia - na cele s igorom matovicom ktoreho majetok je viac ako 10 milionov eur,, fakt obycajni ludia,, no uvidime ako si budu skakat po krkoch,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
že majú v sebe etiku a morálku.
a že nesklamú svojich voličov, keď pred voľbami jasne vyhlásili, že so SMERom nie. a robili aj protiSMERovú kampaň.
verím v ich schopnosť kalkulácie:
teraz pôjdu so SMERom, stratia preferencie, do roka budú predčasné voľby, lebo sám Najhranatejší také vie zariadiť a v tých sa KDH ani nedostanú do parlamentu.
verím tomu, že nezradia tých 8%, ktorí im dali hlas aj pre to, že SMERu pred voľbami povedali jasné nie.
(včera som ešte pochybovala, ale dnes mi vychladla hlava a som sa pýtala kde tade, že ako to vyzerá v útrobách, tak znova začínam vidieť veci optimisticky )
ale tak ci onak.. kdh nemozu ist zo smerom z jedineho prozaickeho dovodu.. MUSELI by byt podporovani 9mi hlasmi SNS a okrem toho ani to by im nemuselo stacit na vacsinu, lebo tolko ludi, co by z tych 16 nesuhlasilo s dohodou zo smerom.. ach jaj..
(uz nehovorim o tom, ze by si kopali politicky hrob a pokial by s krajinou nespravili doslovny zazrak tak by ich nezachranilo nic)
som zhrozený čo po vyhláseni novej vlády nastane na Slovensku, 28-tisic úradnikov vyhodených, 1/3 policajtov odide, EU nás už teraz kritizuje kvôli grecku za čo môže Radička, uťahovanie opaskov atď!
ale čo ste chceli máte, môžte si v Blave zatancovať a hrať sa na demokratov