S-O-S !!!!!! AKO ZBALIT NEDOSIAHNUTELNEHO CHLAPCA!!!
alebo aspon ako sa mu zapacit..ako zaposobit, ako zo seba spravit dobru kocku bez velkeho mnozstva makeupu , ako ho DOSTAT???..viem ze je tu vela diskusii..ale fakt potrebujem radu..dakujem
Nedosiahnutelny chalan??????? To skor baby su nedosiahnutelne. Kazdy chalan ide po babe...a ta je od neho stale daleko.
Ale zeby baba isla po chalanovi a ten by bol nedosiahnutelny??...hmmm zaujiiimave.
Tak vies co ma urcite chalan rad!! Ked si zlatuckaaa...a hlavne pritulna!
On by si nedovolil risknut u baby, ktoru chce, pritulit sa..a tak ...to proste musis ty, aspon ja si to tak myslim!! On by sa u dievcata bal, ze ju moze stratit..
VED JO SNAZUIM SA BYT MILY ZLATA..DOKONCA UZ AJ NADAVAT PRESTAVAM ..A VSIMAM SI ..JA SA NORMANE MENIM K LEPSIEMU p..SNAD TO JE AJ VDAKA VASIM NAZOROM DIKI
lovemaker:..je mily zlaty nenapadny..oblubeny..a bavili sme sa o hudbe a a poslala som mu raz jednu pesnicky a poto pytal cely album..doniesla som mu uz do skoly..celkom sa spounavame..mozno si iba namyslam..ale mam trosku pocit ze si ma vsima.. ..juuj starsne zlaty..ale je tazke dostat sa mu pod kozu preto potrebujem radui kao ho ocarit..ehm..nie kozami ani mejkapom..ale povahou ..hhmm..a b poslednom case badam ze je trochu smutny..juuj ake mam tiky si k nemu prisadnut
Nigga girl....je fajn ze ho chces ocarit svojou povahou...je to najistejsia vec ako dosiahnut aby si chalana zaujala...rozpravaj sa s nim viac krat, hladaj jeho spolocnost, bud mila ale obcas aj taká....no proste trochu certisko ....a co je hlavne: daj mu najavo nejakym sposobom ze sa ti paci a potom uz je na nom ci je to tak aj z jeho strany alebo nie....ale nerob to hned....hlavne s nim kecaj viac krat
lovemaker:..dnes som sedeela na prestavke na chodbe a jeho kamosi si ku mne z nicoho nic prisadli..dik kukaaam ..a ankoniec prisiel aj on..a potom mi dolsi slova ..uplne mimo som bola..ma vystrelo ihned..vavv..no prosto silaa
Alebo aspon ako sa mu zapacit..ako zaposobit, ako zo seba spravit dobru kocku bez velkeho mnozstva makeupu , ako ho DOSTAT???..viem ze je tu vela diskusii..ale fakt potrebujem radu..dakujem
spravit zo seba supermegauzasnu kocku?? jednoducho sa nanho vrhni a mas po tom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale zeby baba isla po chalanovi a ten by bol nedosiahnutelny??...hmmm zaujiiimave.
Tak vies co ma urcite chalan rad!! Ked si zlatuckaaa...a hlavne pritulna!
On by si nedovolil risknut u baby, ktoru chce, pritulit sa..a tak ...to proste musis ty, aspon ja si to tak myslim!! On by sa u dievcata bal, ze ju moze stratit..
Nigga_girl...tak hovor hovor..aky je!!
lovemaker:..dnes som sedeela na prestavke na chodbe a jeho kamosi si ku mne z nicoho nic prisadli..dik kukaaam ..a ankoniec prisiel aj on..a potom mi dolsi slova ..uplne mimo som bola..ma vystrelo ihned..vavv..no prosto silaa
Alebo aspon ako sa mu zapacit..ako zaposobit, ako zo seba spravit dobru kocku bez velkeho mnozstva makeupu , ako ho DOSTAT???..viem ze je tu vela diskusii..ale fakt potrebujem radu..dakujem
spravit zo seba supermegauzasnu kocku?? jednoducho sa nanho vrhni a mas po tom...