Mám na vás takú menšiu otázku ........ Že či ste to už skúšali robiť s rovnakým pohlavím a aké to bolo?... táto otázka je len pre heterosexuálov..........
neskusala...kedysi sa mi to zdalo nechutne kebyze mam mat sex s babou...nie je to sice taky klasicky sex ale aj tak...uz teraz mi to take zle nepride a sem tam mam take myslienky a rozmyslam ze mozno niekedy v zivote by som nieco s zenou skusit chcela ale ajtak ma ovela viac muzi pritahuju
booozinku, ja som ani s opacnym neskusal este kdeze by som ja s rovnakym mohol nastastie nemam taku fantaziu aby som si to predstavill...ale to je take fuuuj, booozinku, ze sa mi tam dakto bude vrtat alebo ja jemu :-!
@25 pawlo...nesi moj typ...sry... ja rad emacov ked uz tak...celkom na holky sa podobaju mrte sa mi lubia ich dlhe cierne vlasy...dakedy je tazke rozoznat holku od emochalana ty sa niekedy tak zmaluju,ze omg... ale fajn štyl inak
Nesuhlasim, ked to niekto skusi s druhym pohlavym, nemusi byt zakonite bisexual. Ak to jednoducho chcel len vyskusat ( napriklad pre rozsirenie obzorov ) tak to z neho nerobi bisexuala. Ja si myslim, ze o bisexualite sa da hovorit ak taky styk zacne byt pravidelny.
Podla mna, o bisexualite sa da hovorit, ked to niekto skusi, a paci sa mu to. a inak niesom proti.a je trapne byt sa do prs a kricat : neznasam buzikov, ked vam sa kludne moze narodit podobne orientovane dieta. a co potom ? ....
ja som heterak ale skusal som vselico... takze potom vlastne asi bi... no a je to uplne ine ako s babou... od bozkov pocnuc... chlapec vie co chce chlapec... no nieje to presne takto ale su tam uplne ine emocie... je to take ze wow heh a bozkavanie s chalanom sa mi popravde paci no a ostatne... tak to je tiez fajne
Inak bol som aj ja v situacii, ked som s kamosom prehral stavku proti dvom babam. A tie si samozrejme vymysleli, ze si dame s kamosom poriadnu pusu... nakoniec si to rozmysleli, asi ked videli jak sme zbledli ( ja som nakoniec roznasal pohare v skolskej jedalni ) ale keby na tom trvali ktovie ... predsa len stavka je stavka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a nie
a nie...
ale u bab by som to ani nebrala tak tragicky..skor ty chalani by ma dojali
myslím že u báb sa to bere v pohode
"MAKE ORAL NO SEX"
a bozkavanie je cool... je jedno s kým dotyčný must be pretty
a co sa tyka mna neskusal som ani neplanujem ani nechcem ..buzeranti sa mi hnusia!
Ale chcem sa vratit ku komentu @3
Nesuhlasim, ked to niekto skusi s druhym pohlavym, nemusi byt zakonite bisexual. Ak to jednoducho chcel len vyskusat ( napriklad pre rozsirenie obzorov ) tak to z neho nerobi bisexuala. Ja si myslim, ze o bisexualite sa da hovorit ak taky styk zacne byt pravidelny.
To je moj nazor.
buzikov ani ja nemam rad..kks fuj..tie priteplene ksichty a este aj tie shemale su na grrrrc.omfg.
hruuza...
jezis kks... fuj...kurnik...hrozna tema na diskutpvanie toto...
nie neskúšal som neplánujem ale hovorí sa nikdy nehovor nikdy
Tak toto ma dobre pobavilo
Inak bol som aj ja v situacii, ked som s kamosom prehral stavku proti dvom babam. A tie si samozrejme vymysleli, ze si dame s kamosom poriadnu pusu... nakoniec si to rozmysleli, asi ked videli jak sme zbledli ( ja som nakoniec roznasal pohare v skolskej jedalni ) ale keby na tom trvali ktovie ... predsa len stavka je stavka