naposledy som to skombinoval z ganjou a fúúúú, neskutočný asi 5minutový úlet... s kamošom sme síce zobudily o tretej ráno všetkých susedou, no už dlho som sa tak schuti nenasmial...
@barky 1. to bolo zo srandy , to vzdy pisem na forum o drogach , veciach co navodzuju stavy
2. gainer a kreatin som nikdy nemal a su to prirodzenejsie veci pre organizmus ako salvia divotvorna , aj ako normalne salvia kedze sa obe tie latky vyskytuju v tele len v malom mnozstve/ resp. gainer je len predrzaeny cukor.
šalvia je v pohode, určite lepšia ako trip alebo koleso... trvá kratšie, takže aj keď má človek náhodou zlý trip, tak mu nejebne z toho... kamoš mal raz hrozný trip 7 hodín a sa skoro zbláznil
@ayka ja som si to objednal už 3x a je to celkom sranda a hlavne dobre na meditovanie. Male extrakti 5-10 môžeš fajčť aj sama ale od 20 do 60x nech je s tebou niekto triezby, lebo je to fakt sila
» www.salviadivinorum.sk/... nechápem tym cenám čo tam su teraz ale keď som to objednaval ja bolo to oveľa lacnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@majo16 tysi vypi a možno budeš kludnejší
@wolskeoko jj hubárska sezónasa blíži
2. gainer a kreatin som nikdy nemal a su to prirodzenejsie veci pre organizmus ako salvia divotvorna , aj ako normalne salvia kedze sa obe tie latky vyskytuju v tele len v malom mnozstve/ resp. gainer je len predrzaeny cukor.
Tak nefetuj
» www.mojevideo.sk/video/f014/salv...
salviu?
Ale ináč hento je moje obľúbené video, ach Jak sa prejebe cez to okno, neeeee
» www.salviadivinorum.sk/... nechápem tym cenám čo tam su teraz ale keď som to objednaval ja bolo to oveľa lacnejšie