dosť vela bodov tam máš takých ktoré by práve sposobili pravý opak toho čo chcu odstraniť... napriklad menej poslancov sa skor "dohodne" na "kradnutí" menej poslancov sa lachšie a lacnejšie uplatí... a to s tým vekom by bolo kontraproduktivne... jednoducho su to romanticko - populistické drísty... neviem aký chuj to vymyslel...
keby sa tak 3/4 z tohto vyškrtne (minimalne) tak by to vôbec bolo aj reálne. Také fantazmagorické predstavy, nie, že by na nich nič nebolo ale proste... nebude to tak odrazu fungovať. Je to síce pekné, že to nikomu nie je lahostajné ale tak...
hm keď tak pozerám aký postoj k protestu na deň 17.11. a požiadavkám majú niektorý ľudia , je mi až zle ..... to ku*wa nevydíte že už je načase ničo s touto skorumpovanou krajinou spraviť? Namiesto toho tu len sedte a píšte že sú to nereálne požiadavky.... Možno sú , ale ak sa pretlačí len polovica tak by mohlo byť oveľa lepšie. a časom sa možno situácia zmení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
do práce vo všetkých profesiách. V tomto tichom proteste vydržia až do
splnenia daných požiadaviek.''
To vieš
nerád by som žil v raji.
Podpísaný,
jeden občan.
"Sme na Slovensku, kde je vzdelaný, kultúrny národ [...]"
po tejto vete som to prestal brať vážne a aj nejak seriózne čítať, a zvyšok len tak prescrolloval.