3. pozri aj ja som bledy ne zas uplne jak stena, ale nesom ani hnedy...ale ja mam problem ten ze aj keby som sa opalil tak na mne to nedrzi absolutne..jedine keby som sa spalil, ale to nemienim..proste to mam v pici a ze ostatny hovoria? Ze ta to trapi..si aka si bud spokojna..
6. aj mne sa vela veci paci a nemam ich...nemozme mat vsetko...a ked sa budes furt zamyslat nad tym co nemas a nemozes mat tak ta jebne...ser nato...je plno inych veci, ktore su v zivote dolezitejsie nez ci je niekto opaleny..
10. jezis myslis, ze si sama?? Kazdy ma nieco aj ja a hanbim sa zato, ale proste zijem s tym lebo viem ze povrchnost zabija...a kto uznava ine hodnoty ten je viac ako clovek aspon pre mna
To "opálenie" ti zmizlo, lebo krém sa vsiakol len do povrchovej vrstvy pokožky a keď si si oholila chlpy na nohách, tak zliezli spolu s tou hnedou vrstvou pokožky. A opálenie je preč...
moja, a vies kolkokrat mne povedali ze som biela, co sa neopalujem atd..+ze som strasne chuda,malo jem..a pritom som normalne stihla, neviem co maju ale mam ich v p.. a som jednoducho prototyp zimneho typu-tmave vlasy, bleda plet..a opaluje ma pomaly. Su aj horsie veci na svete..Tak sa netrap
jaj byt tak hneda na veky ^^ to by som brala ... snazim sa neopalit ale nejde to ~_~ pouzivam fakt ze vysoky faktor... nj asi ma nechapete ... ale ani ja nechapem vas co cete byt hnedi
a mna slnko neak nema rado skoda no..je pravda ze na opalenom cloveku vyzera vsetko lepsie a vyzera aj zdravsie..mne seci ze "jezis aka si bleda je ti zle?bola si chora?blablaaaa hruzicka ale uz kaslem na to radsej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
uz ma nebavi pocuvat,ze som jak snehulienka..
a ze preco sa neopalujem..
ale ja mam alergiu na slnko,len sa mi to nechce kazdemu stale vysvetlovat..
ale mne sa paci,ked je niekto snedy.. skoda,ze ja nemozem
ete aj ten samoopalovak mi to prekazil
ale ne, ale trapi ma to..lebo mi to kazdy den niekto vyhodi na oci..
a mna slnko neak nema rado skoda no..je pravda ze na opalenom cloveku vyzera vsetko lepsie a vyzera aj zdravsie..mne seci ze "jezis aka si bleda je ti zle?bola si chora?blablaaaa hruzicka ale uz kaslem na to radsej