Ahojte baby, otázka na vás. Moje vlasy sú na hornej časti hlavy stále mastné, ale končeky sú suché až zkrepovatené. Nejaký tip na dobrý šampón, dostupný u nás bežne v drogériách.
na mastné vlasy by som odporučila klasický lopuchový šampón od Luny v DM za cca 2 eurá a na končenky rozhodne potrebuješ inú starostlivosť, gestil wonder je skvelý, alebo potom kokosový či iný olej iba do tých končekov vtierať
tak tak vtierať detsky olej alebo kokosvy do končekov, je to pracne ale účinné.
Alebo kludne si stym natri celu hlavu. Nechaj to chvilu pôsobiť a potom umy. I ked maš pri korienkoch vlasy mastne nemalo by to vadiť. Ked tak to potom zmy aj šamponom a uvidiš vysledok
Ja na to používam celú radu Glis Kur Ultimate repair: šampón, balzam, maska, olej a občas bio kokosový olej (avšak napríklad tu masku si dám raz za týžden, niekedy raz za dva týždne ako sa mi chce , a bio kokosový olej to si dám aj na celý deň a to býva len občas lebo nemám na to čas celý deň mať kokosovy olej na hlave...)
jj umyvat si vlasy spravnym sposobom urcite pomoze, samponovat len vrch (ten byva najviac mastny), zvysku vlasov staci ked si sampon len zmyjes zvrchu a po ich to len prejde. kondicioner zase davat iba na dlzku a nie na korienky
Nepouzivam sice kondicioner, ale s maskou na vlasy od Weledy mam velmi dobru skusenost. Vola sa Ovsena regeneracna kura, dostupna by mohla byt v DM drogeriach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Alebo kludne si stym natri celu hlavu. Nechaj to chvilu pôsobiť a potom umy. I ked maš pri korienkoch vlasy mastne nemalo by to vadiť. Ked tak to potom zmy aj šamponom a uvidiš vysledok
vuala hneď to bude lepšie...
a olejky alebo prelievanie v žihlavovej vode nejak spomínať nebudem, aj tka to neskúsiš