Ahojte, chcela by som si vlasy prefarbiť na červeno, teda nie prefarbiť, len aby mali také červeno-ryšavé odlesky Farbu mi rodičia nedovolia, len šampón. A áno, viem že sa tým vlasy ničia, už duplom v mojom velku...ale chcela som to len teraz na prázdn
@goth111 Píše sa to tam, ale vydrží to viac. Ja som napríklad mala kus zafarbený na čierno pred vyše dvoma rokmi a doteraz to nezlielo, len mierne vybledlo.
@jessiqa No postupne sa to bude vymývať (a aj púšťať zafarbenú vodu, aj vankúš ti to môže zafarbiť), ale aj tak to ostane trochu zafarbené. Mne to vyzerá zle, keď dlhšie nemám zafarbené a pár centimetrov mi trčí hnedých (navyše to potom vyzerá oproti tým červeným, aj keď nie sú až tak červené, tak šedivo ako nejaká myš) a potom sú ďalej červené, ale keď to odrastie viac a ak si často umývaš, tak snáď až tak nie, ale netuším.
@goth111 Chalani s farbenými vlasmi aj tak vyzerajú divne. Nieto ešte ak to začne odrastať.
@mielikki a henna ako dlho asi vydrží na vlasoch? a ináč...keď budem chcieťsvoju farbu,to mi musí odrásť, alebo to vybledne naraz z celej dĺžky vlasov?
šampon nahodou je dobry, skoro sa ale zmyje, ale to podla toho ako casto umyvas vlasy a na kolko umyti je...neviem ja mam s tym dobre skusenosti a davala som cervene farby..raz som mala tmavu visnu..to som mala take tmavo bordove..a vselijake odtiene..
@17 no, ona postupne vymýva, ale vraj sa jej úplne nezbavíš
každopádne na tmavé vlasy by to enmalo chytiť nejako výrazne, takže toho by som sa veľmi nebála, skôr by som sa bála toho, že to nechytí vôbec (ale aspoň to vyživí
Skúšala som šampónovať na tmavé vlasy a absolútne bez požadovaného výsledku, akurát keď som sa potom dala normálne nafarbiť, tak mi to stále nešlo, lebo mi to nechcelo prebiť tú tmavotehlovú, čo som mala zo šampónu
Raz som si farbila so šampónom, čo mal vydržať 8 umytí.. vydržalo to asi 2-3 mesiace... (bol to divný nápad...tá farba..bola tak trochu dosť FIALOVÁ ) Teraz mám ten... na 24 umytí a akosi...drží už dobrého pol roka.. (samozrejme, odrastajúce vlasy som si zafarbila znova tým šampónom) ...a ako vidím...zas by som mohla... keďže mi pekne odrastajú znova..
Ja som chcela tiež ryšavý šampón, nenašla som, tak som si kúpila zmývaciu farbu, čo vydrží cca 8 týždňov, mám ju asi týždeň, možno dva, ale už je to poriadne dolu :/
@malapohroma a ako to dopadlo? tiež som prirodzene blond a chcela som vyskúšať ryšavú. hľadala som krátkodobé zmývateľné šampóny, ale nejak som na nič nenaďabila. U Pallete som našla » www.palette.sk/nase-vyrobky/co... a dosť sa bojím toho, že tá zmena by bola dosť brutálna. je to písané na 24 umytí, ale vraj sa tieto šampóny nezvyknú úplne vymyť...A ak to mám mať na vlasoch naozaj niekoľko mesiacov, tak radšej naozaj nebudem experimentovať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Odpoveď je jasná: Henna.
(A teraz sa cítim ako v reklame
skus pocuvnut @1
A šampónom by sa vraj mali ničiť menej než normálnou farbou.
Hm a tiež som počula,že farba menej poškudzuje vlasy ako tieto šampóny. Tak neviem. je to na tebe
A bude to vyzerať velmi zle, keď mi to bude odrastať ? :/
a ževraj to ma vidržať dajak 8 umytí uvidime a myslím že to kazí aj tak vlásy
@goth111 Chalani s farbenými vlasmi aj tak vyzerajú divne. Nieto ešte ak to začne odrastať.
každopádne na tmavé vlasy by to enmalo chytiť nejako výrazne, takže toho by som sa veľmi nebála, skôr by som sa bála toho, že to nechytí vôbec (ale aspoň to vyživí
Šampóny - nikdy. Nikdy.
jáá jáá..
mám tiež tmavšie vlasy..a už som si dávala šampón červenej farby..a zajtra si idem dať znovu
je to tento:
myslím že stojí do 3€ maximálne!
ale jediné negatívum čo vidím je,že ti dlho nevydrží..mala som ho cez jar a vydržal mi na ofine asi týždeň a vzadu mám ešte trochu toho odtienu..
ale dlho nevydržal..
a nerieš otázky typu či si zničíš vlasy..bóóóže,veď je to LEN šampón :/
tak hádam ti moja rada bola nad zlato pá