Akurát sme kúpili Samsung 82cm LCD. Vsetko pekne fuguje okrem toho, ze sa nam asi tak kazdu hodinku samovolne vypne a asi po 10 sekundach sa zasa zapne. A to ho mame len necelý týždeň. Nemáte s tým niekto skúsenosť, čo to môže spôsobovať? alebo že by to b
Tym ze sa ti vypina je sposobene najpravdepodobnejsie tym ze vo vnutra sa hreje velmi nejaka suciastka v nom zabudovana tepelna poistka ho vypne a po chvily opat zapne... Alebo len vadny software zabudovany v tom TV... takze toto je skor chyba ktora sa tyka reklamacie.
kamos ma samsung a ide ako hodinky nema problem aj ja cem taky kupit na buduci rok to je smola asi jeden zo sto sa pokazil no aj novy medak som videl ako sa nepohol a odtiahli ho to sa stava
Jimmyboy, rodičia si kúpili ten istý Samsung v Nay v BB, majú tú istú chybu. Reklamovali ho do týždňa od dňa kúpy, vymenili im ho, vymenený robí to isté. Asi ide o chybnú sériu, na ktorú sme narazili, v stredu idem odniesť do Nay aj ten druhý. Je to LE32S86BD (tuším),
Mam ten TV ,zapol som ho a ten istý problem,zistil som že zadiéra vypínač na tv,je tam vlastne na nič,vypne sa len do stend by,jemne som ho vyrovnal a používam DO.Skratka vypínač sa akoby spriečil a zapne a vypne.Super tv zle DO.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
aj ked neviem ci by bol potom na tom ten televizor lepsie ale za pokus to stoji
Cmuga: no vies čo, radšej nebudem skúšať