Čaute, viem že sa to tu už viackrát rozoberalo,no aj tak by ma zaujímalo aká šanca je otehotniet ak s partnerkou máte sex s kondómom (durex extra,pasante extra,...) spravíte sa donej (kondom nieje prasknutý).
no kondom ma myslim nejak do 80 ci do 90%, tych ostatnych par percent je pri prasknuti ci zvleceni kondomu. ak ti nepraskol ani sa nezviekol, tak sanca otehotniet je nulova.
Ja som sa do bývalky robil pravidelne bez kondómu cez neplodne dni a nemáme bejby... niektoré páry sa snazia o dieta aj rok, niektorym stačí jeden pokus. Ale ty s kondomom by si nemal mat problem
@smajdalf Čo si pamätám tak je tam napísané len že '' žiadna antikoncepcia naposkytuje 100% ochranu pred otehotnením,alebo prenosom pohl.chorob'' .Takže by sa nad tým dalo polemizovať
@smajdalf Podla mna to tak aj bude. Tiez nemam pri sebe ziaden balicek, ale to cislo som nasiel na anglickej wiki pri causes of failure. Tam sa pise, ze ak kondom nebol ani prasknuty, ani sa s nim pocas sexu nic nestalo, 1-2% zien bolo pozitivnych na pritomnost spermii v posve.
@smajdalf jaaaaj tak to hej, ak sa berie spolahlivosť pri kondomoch, ktoré nepraskli ani sa nezošmykli, ale tých 90% sa berie s tým, že je 10% šanca, že sa čosi také stane
@crafty povedala by som, takmer zaidna...jasne, to 1%mas vzdy, ale ak pises, ze je to tak ako je....tak tie spermie sa cezen nedostanu a este ked si k tomu pripises tych par ovulacnych hodin do mesiaca, pri, kt. je aj tak sanca 15%tneho otehotnenia, kebyze ides naplno (co nejdes)......nie kazdy cyklus musi byt ovulacny...atd. .....takze v podstate sa nemas coho bat....ja som s kondomom teda este neotehotnela...a to ich pouzivam pekne dlho
@somslavka a ktora antikoncepcia je 100%tna?.....(okrem neondit)....ja netvrdim, ze je, preto som uvidla tych 99, ale to je kazdy tak spolahliva.....aj ja viem o com hovorim, ponekud asi tie kondomy pouizvam o par rokov dlhsie ako ty
Splakala som sa z teba... poradím ti 100%-nú antikoncepciu: NESEXUJ.... asi by sa kondómy v takom obrovskom množstve nepredávali, keby tam nebola takmer 100% ochrana.
boze, ziadny vyrobca kondomov si nenapise 100%. To by prehral sudne spory, ak by niekto ochorel alebo otehotnel. Taktiez musis brat do uvahy statisticku odchylku. A ako tu niekto pisal. Tie chybajuce percenta sa vztahuju na prasknutie alebo zlú manipuláciu s kondomom, napr. natrhnutie. Ak bol pouzity spravne a nepraskol ani sa nezroloval, tak neotehotnie.
somslavka: hm, niekto je nainfikovany katolickou propagandou. Podobne veci hlasa aj Vatikan, ze kondomy maju mikrootvory a nechrania pred Aids, preto ich nechcu distribuovta v Afrike a namiesto toho ludi nabadaju, aby sa mnozili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
fejk pojeban1
uz mi to tu pride take, ze kazdy druhy kto tu je registrovany, a mal sex, tu musi urychlene zalozit diskusiu...
@trdelniiiq ale že ?
Wikipédia - » sk.wikipedia.org/wiki/Prezervat%...
"...zníženie rizika nákazy o 80 – 95 %."
Ale to sa jedná o nákazu HIV, nie otehotenenie, to tam písané nie je...
aj kondom je 99%
@milanstraka je dokázané, že my sme z opíc nevznikli
srsly?