@istsinka joj ja som si tam vcera kupila saticky, nad kolena take koktejlove, cipkovane... nejdem na ples a neviem kam si ich obleciem, ale tak sa mi pacili
na obrázkoch veľa vecí nevynikne tak, ako keď sú oblečené... našla som iné z tally: » oblecenie.bazos.sk/inzerat/5934323... ale sú trošku iné, ako to, čo hľadáš
tieto ma zaujali tou farbou... sukňa sa mi veľmi nepáči ale farba je krásna. inak nikdy som nekupovala veci cez bazos.sk, to som sa tam len náhodne preklikala
@istsinka fuuuh, aj nam dnes nakoniec dosiel tovar, tak som nemohla ist a dokonca som musela ostat este dlhsie a usiel mi bus kvoli tomu prepac.... inak robim v stanku veneziana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
neviem, proste podľa mňa nie sú vhodné na ples. ale tak v živote som na žiadnom nebola, tak možno je to len blbý pocit
prečo? veď keď nebudú dobré, tak vrátiš... a keď sa dobre pomeriaš, tak budú dobré
veď za pokus by to stálo podľa mňa
tieto ma zaujali tou farbou... sukňa sa mi veľmi nepáči ale farba je krásna. inak nikdy som nekupovala veci cez bazos.sk, to som sa tam len náhodne preklikala
Kup a uvidis popripade znic a reklamuj ze to uz take bolo keby to NAHODOU vyzeralo zle na tebe