Tak, ja mam saunu rad chodim pravidelne kazdy tizden do suchej, a ked som v Hradci Kralove tak si zajdem do aquacentra na bazen a do parnej sauny. Je to fasacki relax a clovek spozna kopu novych ludi.
ja rad chodim do sauny, aj ked sa tam neda schudnut (co ani nechcem slight_smile: ale je to super relax, ked vydem odtial von, a lahnem si na lehatko, tak som uuplne uvolneny, na nic nemyslim, proste pohodicka. Hlavne tato sucha (finska) uvolnuje.
Doktori sú blbý Veď čo tak tam nebudeš 10 minút jak niekto ale na 3 minútky Ja tiež leziem von až keď od tepla odpadávam Veď na niečo zomrieť musíš
Vieš čo je pekná myšlienka? To povedal jeden doktor "Neexistuje zdravý človek len nedostatočne vyšetrený" Tak to potom vyzerá keď ide človek k alergiologičke zistí že by mal byť zavretý v izolovanom prostredí a vzhľadom na voľno časove aktivity je zázrak že ešte žije
ja môžem len odpoporučiť prefektn pocit hlavne keď tam ideš po prvý krát alebo po dlhšej dobe @ghalantas dajh si pred tým riadne silnú nesca kávu a bude to v pohode
milujem saunu a hlavne po takom fest tréningu ked ideš do sauny a potom sa pacneš do takej ladovej vody aaaaa ani nehovorte v saune som nebola ani nepamatam : disappointed:
možem len odporučiť je to úžasné aj laždý týžden by som chodila keby sa dalo
Ja racej cinky dvíham toje teš relax musíte sa sustrediť na daný cvik svalovú partiu ....potom si idem zabehať lahnem si na siet an dvore emdzo dvoma jablonmi a zaspim tam ked mi je zima idem si lahnuť dnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vieš čo je pekná myšlienka? To povedal jeden doktor "Neexistuje zdravý človek len nedostatočne vyšetrený" Tak to potom vyzerá keď ide človek k alergiologičke zistí že by mal byť zavretý v izolovanom prostredí a vzhľadom na voľno časove aktivity je zázrak že ešte žije
možem len odporučiť je to úžasné aj laždý týžden by som chodila keby sa dalo
@refugee no vyskúšam, ale kávu pred tým piť nebudem Bléé
tiez ale odporucam toto : » www.freshfood.sk/index.php?ref=c...
takto som schudla super rychlo a vyzeram perfektne,je to zdrave a pod dohladom kauca