tha toto sa rozoberalo v jednom culte na vampirefreaks a je to riadna pičovina a z EMO to ma spoločné to že je to ďalšie totalne pozerstvo a nikto ani netuší o čo tu vlastne ide je to o nejakom inom obliekaní alebo o tých účesoch no hrôza
ach..... to uz co? akoze.... uz ludia fakt nemaju co robit... len vymyslat nove styly..... a ete take traposiny..... akoze dobre...uz som sa zmierila s emom.... a teraz dalsia mania pride..... my god..... uz som videla take male baby ktore behali ako mumie zmalovane..... ach..... uz to zase zacina...
no pozerstvo asi som sa zle vyjadril, keď sa to náhodou stane populárne aj na slovensku, tak si o mne ľudia prestanú myslieť že som emo ale Scene no ďakujem pekne tie štýly by som zrušil človek sa snaží a niekto ho hnusne zaškatuľkuje
14. aundrey kiching neni scene, kazdy ju povazoval za scene queen az jej jedneho dna praskly nervy a prefarbila si jej krasnu ruzovu hrivu na hnedu, ale aj tak ju uznavam
ty kokos..deti chojte sa radsej ucit, aby z vas nevyrastali male deprimovane hlupe osoby...ach jaaaj..esteze ja ked som bola mala, tak toto neexistovalo... teraz by som sa za seba hanbila
hm nevidim nic na tom ked sa baba zmaluje jak keby ju zbila polka podsvetia nafarbi si vlasy na ruzovo a spravi si 50000 rovnykch fotiek ktore vycapi na myspace...naozaj vykvet mladeze
booooooze zas dalsia zbytocnost......akoby EMO nezralo nervy polovici naroda...teraz este aj Scene......pomaly si uz nebudem mat co obliect aby som bola neutralna!
No by som aj povedala že čo je to scene, ale ako vidím že ked príde niečo nové tak to hned odsúdite (nehovorím že všetci ), nezistíte si ako to v skutočnosti je a považujete to len za pozerstvo...
no nič toto bude treba riešiť podobne ako sovieti riešia emo u seba doma... inak to nevidím... alebo by mohli vymeniť gruzínsko za ameriku a radšej tú zbombardovať...
bohuzial poznam ten styl a neznasam ho uprimne vie ma totalne nasrat ked si ho mylia s emom...ved to nema spolocne ani hovno!!!a tie vase "scene-queens"-KATASTROFA!!!20 kilo,ako keby vysli z koncentraku,peroxid na gebeni,vymlete xichty,v papuli dudel...kebyze vkrocim do shopu,velmi lahko by som si ich pomylila s vystavnymi figurinami....suma sumarum-scene-picovina na entu
podla mna by sa kazdy mal riadit svojim stylom a pocuvam hudbu jaku on chce a aka sa mu paci.... ked nedo ce nech si je scene.... ja si pocuvam moj punk a je mi jedno komu sa to nepaci
Ani neviate čo je SCENE a uš nanán nadáwate.. ako aj na EMO.... si pozrite na Googli že čo je PRAVÉ SCENE a hlavne EMO!! pretože EMO sa nereže... A SCENE?? čo nám závidíte že sme kráásne?? že máme vysoké sebavedomie?? TRAPNY STE!!! SCENE je OPAK EMA!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Hej,samozrejme ze pozname..a dost dobre
1.musis uznat ze "scene" a "emo" maju podobnu vizaz
Inak by si to "polovica naroda" co nepozna scene style nemylila s "emo"
2.Ta barbie? boze..
9.no ze pozerstvo ..aspon sa tam ludia nehraju na to co nie su
Tuto velke "scene" idoly(audrey,lexi,dakota,kiki,hanna,marie,izzy,brittany,clementine,melisa,raquel,jac,jeeve,dani,amor,hannah).....:
nájdi 5 rozdielov s emo stajlom... btw nevidím žiaden
a scene účesy a diskofilia?
13
no pozerstvo asi som sa zle vyjadril, keď sa to náhodou stane populárne aj na slovensku, tak si o mne ľudia prestanú myslieť že som emo ale Scene no ďakujem pekne tie štýly by som zrušil človek sa snaží a niekto ho hnusne zaškatuľkuje
Mayo, ticho! nič nehovor...
kto to ma stale stihat aby bol IN?
nebite ma