tak niekto mi nedávno povedal, že v skutočnosti som oveľa milšia, ale pravda je taká, že... nie som, len sme sa málokrát videli, aby pocítil moju iróniu aj v skutočnosti
No čo ja viem, napríklad čo sa týka fotiek myslím si že naživo vyzerám lepšie, som strašne nefotogenická (aspoň dúfam že to je chyba . A čo sa týka názorov, prípadne blogov (ktoré už veľmi nepíšem) tak to som skutočná ja, nič neprikrášľujem.
Ale áno. O svojich negatívnych vlastnostiach veľmi nehovorím. Ale to platí aj o prezentácii v bežnom živote. Každý máme svoje negatívne vlastnosti ale voči ostatným ich skrývame a ak ich prejavujeme tak väčšinou podvedome. Na fórach a tak podobne ale vôbec nefungje neverbálna komunikácia a celkovo je to o niečom úplne inom ako bežná komunikácia preto je výsledok vždy iný ako v skutočnosti. Takže kto si myslí že na internete sa prezentuje úplne rovnako ako v realite.Nie je k sebe len dostatočne úprimný.
a okrem toho, nie som horšia, ale keďže na nete neuvažujem nad tým, že by som mohla niekoho uraziť, vyjadrujem sa trochu tvrdšie, a viac priamo, aj keď ani v reálnom živote si veľmi nedávam servítku pred ústa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale celkovo asi tak isto ako real