chcela som napísať, že som samostatná- ale spomenula som si ako mi mama nachystala obed keď som došla z roboty a tato večeru ....chcela som napísať, že som kreatívna- ale mala som urobiť niečo kreatívne a zistila som, že nemám absolutne žiadny nápad,....chcela som napísať, že som priatelská ale uvedomila som si, že všetci ľudia kt. mám rada odo mňa utekajúa väčšine ľuďom som nesympatická, chcela som napísať, že na sebe makám ale potom som si uvedomila, že namiesto učenia, športovania a zistovania nových informácii pol dňa ležím zababušená v posteli...a tak som si povedala, že som aspoň šťastná ale aj to je len cena útechy
Vtedy, keď nie som v stresových podmienkach a nemám pocit, že ma niekto prenasleduje alebo šikanuje, dokázem byť aj eklektik a venovať sa viacerým oblastiam naraz.
Komunikácia s luďmi (I'm trying).
Pripečený humor.
Tiché a nenápadné presuny v časopriestore.
Fotografické oko.
Zabúdanie. (Preto tá protéza - fotografia a písanie.)
Je toto sebeláska? Ždy som si myslel, že je skôr nezávislá na nejakých skilloch, potvrdzovaní si a chválení (sa).
Že je to niečo ešte iné, než nabubřalá sebaistota.
mam na sebe rad svoju predstavivost, naivitu ( pretoze sa vdaka nej este stale citim ako dobry clovek ) , vernost (spolahlivost), toleranciu a moju emocionalnu stranku
Dúfam, že sa zapoja viacerí, alebo sa nad tým aspoň zamyslia... je vtipno smutné, že viac reakcií má fórum o mužských centimetroch ako napr. toto...
Vnímam, že ak človek nemá rád sám seba (nemyslím s nábehom na narcizmus), tak nevie mať rád autenticky ani druhých ľudí.
Aj preto ľudia stále hľadajú niečo, niekoho dokonalého (ešte horšie je hľadať niekoho len výzorom dokonalého; rovnako ako sa snažiť len o fyzickú dokonalosť seba), a presúvajú sa od sklamania k sklamaniu, lebo si zamieňajú lásku, prijatie seba takého aký som s egocentrizmom.
Alebo to robia aj preto, že im chýba prijatie od druhých, hoci oni sami seba prijímajú. (potom to narastá do nezdravej sebaprezentácie/narcizmu; niekedy mám pocit, že aj tu, sú tieto tendencie časté). @11
Ešte k tým príspevkom dopĺňam, že sebeláska imo nie je o vyzdvihovaní pozitívnych vecí ako v podlízavom kariérnom životopise, ale o prijatí i tých tienistých stránok, akceptovaní sa takých, akí sme práve teraz v tejto chvíli. #cliché
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Komunikácia s luďmi (I'm trying).
Pripečený humor.
Tiché a nenápadné presuny v časopriestore.
Fotografické oko.
Zabúdanie. (Preto tá protéza - fotografia a písanie.)
Že je to niečo ešte iné, než nabubřalá sebaistota.
Ale dobré vlastnosti treba cibriť
A ty?
Vnímam, že ak človek nemá rád sám seba (nemyslím s nábehom na narcizmus), tak nevie mať rád autenticky ani druhých ľudí.
Aj preto ľudia stále hľadajú niečo, niekoho dokonalého (ešte horšie je hľadať niekoho len výzorom dokonalého; rovnako ako sa snažiť len o fyzickú dokonalosť seba), a presúvajú sa od sklamania k sklamaniu, lebo si zamieňajú lásku, prijatie seba takého aký som s egocentrizmom.
Alebo to robia aj preto, že im chýba prijatie od druhých, hoci oni sami seba prijímajú. (potom to narastá do nezdravej sebaprezentácie/narcizmu; niekedy mám pocit, že aj tu, sú tieto tendencie časté). @11
-vkus ( v rôznych sférach)
-oči,ústa
-cit vmedziludských vzťahoch
-sebazaprenie/cielavedomosť
-že viem variť
Ešte k tým príspevkom dopĺňam, že sebeláska imo nie je o vyzdvihovaní pozitívnych vecí ako v podlízavom kariérnom životopise, ale o prijatí i tých tienistých stránok, akceptovaní sa takých, akí sme práve teraz v tejto chvíli. #cliché