Napadlo ma že by sa sem mohla pridať sekcia, ktorá by bližšie informovala o možnostiach birdzu, čo sa s ním dá robiť, o novinkách (podobne ako to je na hlavnej stránke) a taktiež by sa tam mohli pridať buď nejaké návody, alebo informácie ako napríklad že
Zdá sa mi to zbytočné, novinky sa dajú nájsť na hlavnej stránke, tajné číslo má byť tajné a keby niekto nebol lenivý, tak si to môže nájsť na fóre v tých asi milión diskusiách.
A navyše som si všimla vľavo v menu "funkcie a obsah" čo vo mne vyvoláva dojem že tam bude čosi také ako navrhuješ
vidíš to, sorry to tlačidlo naľavo som si vôbec nevšimol tak sorry za fórum, poprípade sem píšte čo by ste v tej sekcii chceli mať možno si to kompetentní prečítajú a ak budú mať všetky nápady tak to tam aj bude
hmmm no podla mna by to bol super napada keby bola napr taka ikonka a boli by tam pekne pod sebou napisane setky moznosti co tu su co sa snimi robi a pod potom by nevznikali stale dokola fora o tom co je tajne cislo a pod hluposti .. lebo potom tomu dotycnemu iba nadavate ze nmech si pozre stare diskusie a nech neni trapny nech ho to netrapi tajne cislo je tajne ked dakoho daco zaujima chce to vedet opyta sa a je iba spicovany .. ako sory je to tu tak .. preto by to bolo podla mna super co si navrhol
to je sice pekne ze su tu o tom fora ale si predstavte ze sme tu novy a nic poriadne neviete ako to tu chodi no automaticky vas napadne pozerat si stare fora a studovat s toho kde je napisane ako co funguje .. a este k tomu ked je to tu take pomale ..
urcite by daco take malo byt lebo napr som si sla upravit webku a chcela som si dat ten deezer a klikla som na ten odkaz kde ma byt napisane a ukazalo sa mi to "UPS SAKRA" no a bola som v pici keby som bola nove nevim kde hladat ten navod ale ma napadne ze tomas to asi bude dade mat alebo redakcia a to je este jedna vec .. urcite by v tom malo byt aj napisane ktop je hlavny admin a kto su admini uz ani nepatam kolko ludi sa ma pytalo ze kto je tu hlavny admin a na koho sa mozu obratit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A navyše som si všimla vľavo v menu "funkcie a obsah" čo vo mne vyvoláva dojem že tam bude čosi také ako navrhuješ
urcite by daco take malo byt lebo napr som si sla upravit webku a chcela som si dat ten deezer a klikla som na ten odkaz kde ma byt napisane a ukazalo sa mi to "UPS SAKRA" no a bola som v pici keby som bola nove nevim kde hladat ten navod ale ma napadne ze tomas to asi bude dade mat alebo redakcia a to je este jedna vec .. urcite by v tom malo byt aj napisane ktop je hlavny admin a kto su admini uz ani nepatam kolko ludi sa ma pytalo ze kto je tu hlavny admin a na koho sa mozu obratit