Nuž, možno nejaké rozhovory s ľuďmi na Birdzi, ktorí radi fotia a myslím, že ich tu nie je málo a niektorí, by sa možno radi zviditeľnili v tomto smere ... takže také niečo
@7 povedzme ale najskôr by sa asi mali prihlásiť ľudia, pre ktorých je fotenie záľubou alebo prácou a potom uvidíme, či by vôbec malá takáto sekcia na birdzi budúcnosť.
No perfektný nápad, viem že to tu už bolo ale nedoriešilo sa...len podla akých kritérií by sa vyberali fotky ktoré by tam boli zverejnené? Zostavme nejakú ,,komisiu'' ktorá by to vyberala a tiež fotím tak by som uvítala aj nejaké rady
@19 tak to prvé by som si vedel predstaviť ako určitý druh súťaže ... ale neviem či by to mal byť jediný účel, ono nie je bohviečo nakázať ľuďom : tak tento týždeň môžes pridať len makro fotku a ten ďalší iba zátišie
a to druhé : kategórie asi budú nutné ak sa nakopí viac fotiek ...
fotografov asi dosť len akých. stretla som jedného mladého a ten mal úžasné fotky som skoro padla na zadok s ním by som sa zrovnávať nemohla. ale inak pohodička. berem to. ja fotím ale len pre seba nemam naj fotak co by som chcela ale obcas sa niečo zadarí
podla mna skvely napad je ten so s utazou mohla by sa zadat tema ... avybralo by sa spozan toho v neakeje porote eneekych povedzme zo 5-10 autoro najlepsich fotieek a Ty by sa napr 2 tyzdne propagovalia na striedacku ... snazime sa preca zviditelnita nevieme kto si nas co i len tu mose vsimnut nie ?
Ked to tuu bduee.. tak ja rada pridam nejaku fotkuu... Sem tam sa nieco pekne podaríí hocikomu... Mylsim ze takaa sekcia by tu bodlaa Dobry naapad.. ja som ZAA Dufaam ze sa bude vyvijat daalej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
alebo by fungovalo zas nieco ako "nalepkuy" alebo kategorie, kam by sa davali foto a mohlo by sa to pozerat?
a to druhé : kategórie asi budú nutné ak sa nakopí viac fotiek ...
@18 diky ale nie je to uplne iba moj napad
@17 vysvetli ... ake sekcie myslis ?
kolko fotografov sa tu najde?
len ma to zaujima
a ešte by mohli pribudnúť aj nejaké rady pre tých, čo chcú fotiť, a nemajú na to špeciálny foťák, ale obyčajný digitálny...a tak...
@29 maš celkom dobré fotky ...ja mám trochu iný štýl ,ale časom sa hádam zlepším
...nemohli by aj vo fotoalbume byť hviezdičky tie anonymné ako vo fóre
ako napr. tu:
» fotosutaz.chello.sk/seo/user/51631/...
nejaky priecinok tuna by pre nase galerie,napr.
nezaskodiil
by si kazdy mohol spravit svoju umelecku galeriu a ta by sa hodnotila..alebo diskutovala..alebo tak
..to len taky napad