Dievcata mali ste uz niekedy muzske semno vo svojej vagine,alebo to do vas niekedy priatel napálil či už nehciac alebo zámerne..?Pretože sa to stáva a niekedy chalan nestihne vytiahnut ..stalo sa vám niečo podobne ?
@21 tak potom naco to riesi? Oono ta otazka znie, ze ho nestihol vytiahnut, len sa nezastavaj podla mna ked je chlap normalny tak ho stihne vytiahnut a mohla antiku spomenut
A zabudol som: zakladatelky sa nemienim zastavat Len ma to napdlo ked som cital, ze je hotentot ked nevie vytiahnut a mna vzdy just napadne aspon jeden pripad kedy hotentotom byt nemusi
to akoze myslite ze ked chalan vytiahne ze to akoze je antikoncepcia ? ze zena potom nemoze otehotniet... tak to je dost mala pravdepodobnost... teda si myslim a nielen ja ...
sila..nemam slov.. ..rozum sa zastavi ked si necha niekto strcit do otvoru nekoho a potom sa stazuje ze sa take nieco stane.. ..este si zabudla napisat ze vsetci su kurevnici, len tvoja sukna z ktorej ti rit trci je vpohode..vystrih po pupok a vytapetovany ksicht..cele zle.. ..lebo teraz som ja najvacsi kurevnik a vsetci chlapy su svine..
@0 - vieš, ono originál je celá tá činnosť vymyslená tak, že by sa vyťahovať nemal, vieš... ono to semeno tam teoreticky (podľa pôvodného zámeru) skončiť má, a ono potom... veď vieš, včeličky, a kvietky, a potom bocian donesie dieťatko... to je pôvodný účel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
"1. je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!"
tak ked uz nemate co k veci, tak ju aspon neurazajte, nech je aka chce...
no asi je nacase to ist skontrolovat
Hej najprv bola tehotna, asi preto, ze rada suka s priatelmi na stanici a teraz riesi semeno vo vagine.
Bud si pica abo hej, ine vysvetlenie nedokazem najst.
no je to pekneee
...vieš?