stava sa vam niekedy, ze ste v istej situacii a zrazu si spomeniete, ze sa vam uz raz to iste stalo a viete co bude trochu dalej a aj sa to tak stane? co si o tom myslite? =P
uz som si zvykol, ako vacsina z vas , niekedy som si myslel ze som vyvoleny, ze sa mi veci objavuju dvakrat, som si myslel ze s troskou skusania by som dokazal predpovedat buducnost a podobne somariny
nakoniec som si na nete nasiel, ze je to len mala porucha v oku.... ked vam jedno oko zaznamenava informacie o par total mili mikto mini sekund neskor ako druhe.... a do mozgu teda prudia dva rovnake informacie v inom case, my si teda myslime ze sa to uz niekde odohralo, a ano odhralo sa dvakrat to iste v rovnaky cas ... pekne co
No problém sa to asi nazvať nedá. Ale občas sa zľaknem, situáciu najprv prežijem v sne aj s pocitmi a tak všetko, a keď to príde naozaj tak je to také zvláštne. Tento pocit som cítil, a na tomto mieste. Ale už dávnejšie. Občas sa mi stáva, že bolestnú udalosť vďaka tomu prekonám, pretože sa mi už raz -stala-. Jednoducho zvláštny pocit, keď cítiš, vidíš a chytáš to isté v tej istej situácii dvakrát.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
napr.
nakoniec som si na nete nasiel, ze je to len mala porucha v oku.... ked vam jedno oko zaznamenava informacie o par total mili mikto mini sekund neskor ako druhe.... a do mozgu teda prudia dva rovnake informacie v inom case, my si teda myslime ze sa to uz niekde odohralo, a ano odhralo sa dvakrat to iste v rovnaky cas ... pekne co
Niekedy som stoho až paf a raz to bolo až také priame že som si myslel chvílu že som 2 Nostradamus hehehe