krava v mcdonalde?? ta mne sa snivaju vseliake hovadiny raz som randila s nejakym vtakom ale hlavu mal lukasa latinaka a podobne voloviny ... ale nezvyknem si ich pamatat
sny si často nepamatám.. ale posledný sen čo si pamatam bol nejaký taký, že ma uniesli, a bolo to úplne hrozné, bola tam @andygirl a zachraňovala si ma andy a niečo také.. a nebolo to nič príjemné..
a v poslednom čase sa mi často sníva o vypadnutých zuboch..
Čo si posledný pamätám, tak to bol strašne brutálny Takých zopár týpkov malo nejaký plán ako zarobiť ťažké prachy, tuším sa to točilo okolo topánok a tak a proste oni si kradli nápady, vraždili sa medzi sebou a tak. Skoro ma jeblo keď som ráno vstala...
Ale tie najvtipnejšie boli také, že som dostala 5 z matiky a podobne
najvtipnejší??? že som mala sex s Ianom Somerhalderom.. to bolo nenormálne vtipné.. a najmä to, že som sa prebudila a vedľa mňa ležal jeden chalan, lebo som zaspala na pláži. stáááva sa... pravdepodobne to spôsobil úpal..
@andygirl myslím že si to dokázala zobudila som sa totižto asi v trištvrtine sna ale ty si ma zachraňovala asi tak, že som nastúpila k tebe do auta a niekam sme išli aby ma nenašli.. a potom som sa zobudila, tak neviem ako to skončilo ale poviem ti, že som potom nemohla už zaspať, lebo to bolo hrozné
mne sa už dávnejšie snívalo, že pred naším domov na ceste (namiesto asfaltu) boli 10 korunáčky tak som zobral nožík a vedro a rýchlo som ich nejako odlepoval, až som mal plné vedro. a ráno som sa zobudil, pamätal som si celý sen, utekal som do pivnice pozrieť na vedro, ale vo vedre nebolo nič sranda (+ to som mal asi 8-10 rokov)
mne sa snívalo o morovej blche, ktorá vyzerala ako mucha. A tá mucha mala veľkú hlavu. také veľké okrúhle oči a vydávala také tupé bzzzz... a bola malá. Všetci sme sa jej báli a nikto ju nevedel zašľapnúť. lebo to bola MOROVÁ BLCHA čo vyzerala ako MUCHA!
@nathalisko , hore som už spomínala že ma naposledy krava v mekáči doháňala.. ale snov mám ja kopu a niekedy keď mám veľmi šťastnú noc si aj uvedomuje že je to sen a pekne si ho dotváram, len potom to ranné sklamanie =/
Dnes sa mi snívalo, že sme išli na veľkú dnb párty a síce tam hral dramáč, ale bolo to v telocvični a DJ-i boli oblečený v basketbalových dresoch a hrali hádzanú s pokémonmi.
vcera sa mi snivalo ze som na blici v akomsi detskom liecebnom ustave, kde boli deti s rakovinou. bolo predo mnou male dievca bez vlasov co malo leukemiu, ktore sa pomaly hojdalo na hojdacke v zahrade, nic nevravelo, len na mna pozeralo tymi velkymi smutnymi ocami...najhorsia noc za asi posledny polrok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a v poslednom čase sa mi často sníva o vypadnutých zuboch..
Ale tie najvtipnejšie boli také, že som dostala 5 z matiky a podobne
@nathalisko aj ja chcem taký sen =D
@333xander najhoršie je to sklamanie ráno
Ale @kachie toto je dnes téma ako pre teba stvorená